SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Sestava pro vybrání nejlepšího hráče kola je připravena. Hlasovat pro svého favorita můžete do středečního poledne. Kdo to bude tentokrát?

Tomáš Lev (brankář, Slabce) - v první půli podržel svůj tým krásným zákrokem po střele z poza vápna a při penaltovém rozstřelu vychytal dvě penalty. Svůj tým v zápase pordžel, a i díky němu se teď může nováček soutěže radovat z prvních bodů.

Jaroslav Horáček (obránce, Roztoky) - v zápasech sice nebývá střelcem utkání, ale odvádí dobře ,,černou práci,,. Jeho výkony jsou stabilně spolehlivé. V utkání proti Branovu tomu nebylo jinak, chytrý herní projev bez chyb. 

Martin Benada (obránce, Slabce) - tento hráč je ve Slabcích na hostování z Unhoště. Díky své výšce a pohybu, dělá problémy hlavně v útočných standardních situacích. Zápas odehrál se zlomeným nosem z minulého zápasu.

Martin Šimon (obránce, Pustověty) - z kraje druhého poločasu snížil nepříznivý stav v zápase na 2:1. Pustověty tak dostal do hry a společně otočily vývoj utkání na konečných 2:4

Pavel Bedenk (obránce, Čistá) - po zaspání svého týmu, kdy od 2. minuty prohrávali v zápase s Kroučovou, svým důrazem získal před vápněm soupeře balon, přistrčil si to a střelou na zadní tyč vyrovnal na 1:1. Svůj tým tím dostal opět do hry.

Petr Šindelář (záloha, Branov) - sice se v prvním položase pár minut rozkoukával, z důvodu, že nastoupil prvně v branovských barvách. Poté už ale podal skvělý výkon, měl veškeré výkopy, dokázal podržet míč, hře dodával klid a přesnými nahrávkami hledal útočníky do kombinace, nebo protiútoku.

Adam Trejbal (záloha, Lubná) - Adam si opět udežel vysoký standard, který předvádí od začátku soutěže. V tomto zápase navíc přidal i velice dobrou obrannou práci. Jediná kaňka v jeho výkonu byla, když šel sám na golmana, a za stavu 1:1 neproměnil. 

Martin Tóth (záloha, Řevničov) - v týmu podává stabilní výkony. Jako správný záložník zodpovědně zvládá obrannou činost a zakládá a podporuje činnost útočnou. 

Lukáš Voborník (útok, Srbeč) - Luboš byl v zápase velice vidět a otevřel skóré v nedělním zápase s Pustovětama.

Martin Hříbal (útok, Kroučová) - opět tradiční hráč v této sestavě. Jeho hra má myšlenku, hraje s velikou rozvahou a přehledem, čímž je pro mužstvo velice platným hráčem. 

Matěj Pudil (útok, Roztoky) - mladý utočník svou rychlostí dost zatápěl v derby proti Branovu. Byl velice aktivní v brejkových situacích a napadání domácí obrany. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.