SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Po 7. kole opět přinášíme anketu o hráče kola. 

Tentokrát nebylo rozhodování o nominaci vůbec jednoduché. Komu dáte právě Vy svůj hlas? Kdo bude konečným vítězem kola, se kterým bude páteční rozhovor? Hlasovat můžete každou hodinu, až do středečního poledne.

Lukáš Bardoň (brankář, Srbeč) - celé utkání odchyta skvěle a svými zákroky, tak zajistil možnost pokutových kopů, kde první dva pokusy Čisté vychytal a díky němu si Srbeč odvezla bohusový bod.

Luboš Vajnar (obránce, Kroučová) - v utkání v Pustovětech byl velmi vidět. V obraně sbíral veškeré balóny, rozehrával kombinační akce, připsal si asistenci i gól. Z pozice obránce se může pyšnit druhým místem v tabulce střelců.

Michal Kratina (obránce, Srbeč) - tento stoper předvádí již několik zápasů svělé výkony, zakládá akce svému týmu i je dokáže podpořit středem hřiště.

Miroslav Vrábík (obránce, Roztoky) - opět jistota roztocké obrany. V zápase působil sebejistě, a málo který centrovaný balón se dostal za jeho záda, díky perfektnímu sbírání míčů ze vzduchu.

Leoš Klik (záloha, Lubná) - v utkání proti Šanovu vstřelil hattrick. Hosté si tak do tabulky, kromě tří bodů, připisují i 4 branky.

Vít Melichar (záloha, Slabce) - byl velmi viditelným hráčem zápasu Chrášťany - Slabce, tvořil hru svým spoluhráčům, zodpovědně se pouštěl i do obranné činosti, v závěru utkání proměnil penaltu.

Filip Blecha (záloha, Čistá) - Filip odehrál výborný zápas, branovské obraně dělal po celý zápas nemalé problémy. Vytvářel kombinační šance i se často dostal k zakončení, nevynechal jediný souboj.

Martin Tóth (záloha, Řevničov) - minulý vítěz této ankety, ukázal i v tomto kole své kvality. Šance pro spoluhřáče vytváří, i se do nich dostává. Je důležitým hráčem svého týmu.

Lukáš Hanzl (záloha, Chrášťany) - v závěru nedělního utkání svou brankou pojistil vedení, a díky jeho gólu se mohli jeho spoluhráči radovat ze zisku tří bodů.

Matěj Pudil (útok, Roztoky) - trenéři ho označili nejlepším hráčem utkání. Matěj nechybí u žádné brankové šance. Na balónu je velice silný, vyhledává kombinaci,  a obraně dělá nemalé problémy.

Jan Husák (útok, Kroučová) - v herně vyrovnaném utkání vstřelil další hattrick. Po právu tak drží, díky 14-brankám, prvenství v tabulce střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.