SESTAVA KOLA - 14.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Podzimní část sezony je za námi. Závěrečné kolo nebylo výjimkou a přineslo hráčské výkony, které si zaslouží místo v naší sestavě kola. 

Při remíze 1:1 podržel brankář Josef Mačí Kratonohy zejména v penaltovém rozstřelu, kde chytil hned dvě penalty Jičína, a pomohl tak k prodloužení neporazitelnosti Kratonoh.

 

Hráči Červeného Kostelce hráli proti Týništi velmi aktivně, přesto se jejich převaha dlouho nepotvrzovala na skóre. Do vedení se Červenokostelečtí dostali až na začátku druhé půle, kdy Karel Havlíček vyzval nápaditým lobem ke skórování svého spoluhráče Martina Víta. 

 

Kostelec si vysokým rozdílem poradil s Chlumcem. Na výsledku 7:1 se dvěma góly podílel i Lukáš Šrámek, který byl ve správnou chvíli na správném místě v pokutovém území Chlumce. 

 

Hlavně v úvodu zápasu s Trutnovem byl hodně vidět obránce Matěj Mottl, který přihrál na první branku Slavie a v dalším průběhu hry se předvedl několika dobrými centry. 

 

V dresu Červeného Kostlece se na kraji hřiště aktivně pohyboval Lukáš Hlava. Záložník Kostelce sice branku nevstřelli, svým pohybem přesto vytvářel spoustu šancí pro své spoluhráče. 

 

Patrik Simon dokázal v náchodském dresu potrestat chyby Cidliny, Náchodští se díky dvěma Simonovým gólům dostali do vedení, které už nepustili. 

 

Provodov vstoupil do zápasu s Rychnovem aktivně. Už v 9. minutě zápasu perfektně zafungovala spolupráce Dominika Pařízka a Lukáše Khuna. Pařízek přesným pasem našel rozběhnutého Khuna, který kličkou obešel brankáře a zavěsil do odkryté branky.

 

V remízovém zápase Dobrušky a Vysoké byl vidět Jan Škvrňák, který rozdával přesné přihrávky na své spoluhráče a nakonec přispěl i ke konečné remíze 3:3. V penaltovém rozstřelu Škvrňák svůj kop proměnil a pomohl tak Vysoké k penaltové výhře. 

 

Duel dvou skvělých střelců vyzněl nerozhodně. Aleš Hašek z Dobrušky i Vojtěch Bělka vstřelili dva góly a v rozstřelu proměnili penaltu. Po zápase mohl být spokojenější Vojtěch Bělka, Vysoká totiž byla v rozstřelu úspěšnější. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.