SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 30.04.2017

0

17. kolo III. třídy nabídlo spoustu vstřelených branek, takže na výběr bylo hned několik hráčů. Do top jedenáctky jsme ale zařadili takové hráče, kteří se nejen gólově podíleli na výsledku, ale také herně. Protože jak každý ví, někdy je větší práce gól připravit než ho vstřelit.

3-4-3:

Michal Beneš (Pustověty) - Pustověty si připisují druhé vítězství v řadě také díky výbornému výkonu Michala, který zneškodnil dva samostatné úniky a svůj výkon korunoval čistým kontem.

Roman Košina (Branov) - V divoké přestřelce si kromě defenzivních úkolů stačil zaběhnout na soupeřovu polovinu a vstřelit jednu branku. Netradiční zástupce Branova si našel místo v naší top jedenáctce.

Tomáš Měsíček (Rynholec) - Člen defenzivní řady suverénního Baníku si připsal jeden gól při kanonádě proti Slabcům a své obranné povinnosti také plnil na výbornou. Soupeři nedovolil vstřelit branku.

Ladislav Brabec (Lubná) - Mladý obránce řídil obranu Baníku, nedovolil soupeři skórovat a jako bonus si připsal trefu z pokutového kopu.

Jaromír Knap (Pustověty) - Pustověty odehrály výborné utkání. Ze záložní řady velel tento zkušený fotbalista, který se prezentoval dobrým a spolehlivým výkonem.

Tomáš Krátký (Branov) - Další zástupce Branova. V utkání vstřelil polovinu branek svého týmu, konkrétně čtyři, a připsal se tak nemalou zásluhou ke třem bodům.

Jan Fujera (Řevničov) - V utkání byl vidět, hýřil pohybem, jednu branku sám vstřelil a dvě další připravil. Takto produktivní fotbalista nemůže v naší top jedenáctce chybět.

Marek Blecha (Čistá) - V utkání s Řevničovem držel svůj tým v naději na bodový zisk dvěma vstřelenými góly. Čistá sice vyšla naprázdno, ale Marek si svým výkonem řekl o zařazení do sestavy kola.

Tomáš Kovacz (Pustověty) - Mladý útočník zaznamenal hattrick v utkání s Pavlíkovem a zařídil tak výhru svého týmu. Utkání mu sedlo stejně jako celému týmu.

Milan Beran (Rynholec) - Talentovaný útočník z Rynholce se blýskl čistým hattrickem. První gól vsítil už v úvodní minutě zápasu. Výborným výkonem pomohl k sedmigólovému vítězství.

Adam Trejbal (Lubná) - V zápase s Chrášťany vstřelil dvě branky a svou aktivitou a chutí pomohl Baníku k jednoznačné výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2017 00:57 do 03.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.