SportFotbal SESTAVA ROKU - MSFL , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Je dobojováno. MSFL zná svého vítěze i sestupující. Stejně tak nejlepší střelce a teď vám přináší fotbalunas.cz i nejlepší jedenáctku uplynulé sezony. Dostali se do ni i zástupci sestupujících týmů. Konkrétně můžete v sestavě roku najít zástupce z Kroměříže, Frýdku - Místku, Otrokovic, Vrchoviny, Líšně a Rýmařova.

Zdeněk Kofroň působil na jaře v Kroměříži, za kterou stihl ale pouze čtyři zápasy a v nich inkasoval hned pětkrát. Následně se ale přesunul do Frýdku - Místku, kde doslova zářil. Frýdek zahájil stíhací jízdu a na jaře prohrál až v posledním utkání, což mu nakonec vzalo prvenství. Kofroň naskočil do 14 utkání a dostal pouze 4 branky. Navíc prvních sedm zápasů jara udržel čisté konto a jeho neprůstřelnost trvala neuvěřitelných 814 minut.

K výborné obraně Frýdku přispěl i Daniel Bialek, který odehrál 29 utkání a vstřelil dvě branky. Viděl 6 žlutých karet a jednu červenou. Jeho celek zakončil sezonu společně s Líšní s druhou nejlepší obranou.

Tomáš Jeleček je členem nejlepší obrany v Moravkoslezské fotbalové lize. Kroměříž inkasovala jen jednatřicet branek. Jeleček nechyběl ani v jednom zápase a celkem odehrál 2668 minut.

Michal Suchý má sice v popisu práce hlavně bránit, ale i tak je druhým nejlepším střelce Hodonína. Sedmadvacet startů přetavil v pět gólů. Je jedním ze dvou hráčů, kteří se dostali do sestavy roku i přesto, že jejich celek padá do divize. Suchý viděl pouze dvě žluté karty. Hodonín skončil 13, ale hned osm týmů inkasovalo více branek.

Tomáš Duba je hrdinou Vrchoviny. V posledním utkání dal dvě branky a to znamenalo, že Nové Město zůstává v MSFL. Celkově je Duba nejlepším střelcem svého týmu a trefil se hned sedmnáctkrát.

David Krška táhl jako kapitán Líšeň za prvenstvím. Naskočil do všech zápasů a odehrál 2678 minut, takže chyběl v celém ročníku pouze 22 minut. Vstřelil jedenáct branek. Obrany soupeřů trápil svojí schopností přejít jeden na jednoho a dobrou kopací technikou.

Jakub Přichystal je jediným hráčem, který je v sestavě roku, ač v MSFL působil pouze na podzim. Měl velký podíl na tom, že Líšeň byla po půl roce první. Nakočil do patnácti zápasů, v nichž stihl třináct branek. I přes handicap, že zbylých 15 zápasů nehrál se udržel na první příčce tabulky střelců vítěze MSFL. Následně odešel o level výš do druholigového Brna.

Jan Hladík přestoupil z Uničova do Otrokovic, kde se mu uplynulá sezona náramně povedla. Hlavně střelecky. Nasázel šestnáct branek. Mírnou kaňkou jsou hned dvě červené karty. Byl nejlepším střelcem Viktorky.

Jan Silný je jedním ze dvou nejlepších střelců celé MSFL. V devětadvaceti zápasech nasázel jednadvacet branek. Z toho pouze tři z penalty. Byl tahounem Kroměříže. Že tento hráč hraje tvrdě, o tom svědčí osm žlutých karet.

Adam Varadi je druhým, kdo nastřílel 21 branek. Potřeboval k tomu o zápas více než Jan Silný. Nastoupil tedy do všech zápasů a odehrál 2646 minut. Viděl rovněž velký počet žlutých karet. Bylo jich 11 a 1 červená, stopku si ale odpykal v Mol cupu.

Tomáš Šupák z Rýmařova je posledním hráčem, který si vystřílel místo v sestavě roku. Jeho 18 branek však na záchranu nestačilo. Byl však důležitým hráčem Jiskry a hlavně na jaře mu to pálilo. Měl dokonce sérii tří zápasů, ve kterých dal dvě branky. Nastoupil do všech zápasů a odehrál celkem přesně 2500 minut.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.