SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 27.09.2020

0

Sestava šestého kola rakovnické trojky je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a dopřejete mu možnost porvat se o ocenění hráče kola. Hlasovat můžete nyní do čtvrtka, do 20:00 hod.

Čisté konto pro Marcela Majera v těžkém zápase se Sýkořicí se nerodilo snadno. Petrohradský brankář ale prokázal kvality a nulou pomohl svému týmu k nejtěsnější výhře. Václav Kinter odehrál velmi dobrý zápas, ve kterém si připsal nádherný gól z dálky. Opět bezchybný výkon Lukáše Polcara, který znamenal čisté konto. Na stoperu odehrál velmi dobré utkání také šanovský Jiří Cír. Obranou čtveřici uzavírá kapitán Roman Votroubek, čistecký srdcař.

 

Levý kraj zálohy patří šanovskému Luboši Šikovi, který se podílel na vysoké výhře svého celku v Kroučově nejen asistencemi, ale výborným výkonem. Dva góly do sítě Oráčova zaznamenal Petr Ikrényi, velmi důležitý článek pavlíkovského týmu. Stejný počet branek zaznamenal Jan Volf ze Mšeckých Žehrovic, zejména druhý gól stál za to!

 

V útoku máme velezkušeného Petra Čecha, který ukázal, že mu nedělá problém ani pozice útočníka, trefil se dvakrát a zahrál skvělý zápas. Hattrick za pět minut? Proč ne, říká čistecký Adam Fišer, ročník 2003! Přehlédnout nemůžeme ani dva góly se dvěma asistencemi z kopačky Jonáše Sýkory.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.09.2020 22:40 do 01.10.2020 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.