SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 24.10.2021

0

Poslední podzimní kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Chrášťany se vítězstvím v Sýkořici odlepily z posledního místa. Velkou zásluhu na tom má Jakub Šutera, který díky několika výborným zákrokům udržel čisté konto, ke kterému v jednom případě pomohla i dobře postavená branka. Na kraji obrany Adrian Alijevič a na postu stopera Jan Melč. Duo janovského Sokola, které ve Mšeckých Žehrovicích odehrálo velmi dobré utkání. Hosté se dokázali vyrovnat svému soupeři v důrazu, bohužel pro ně z toho nebyly žádné body, ke kterým ale po pěkném přímém kopu svého kapitána neměli daleko. Svůj další povedený výkon zanechal na hřišti na druhé straně Jan Elsnic. Jak by řekl hráč a funkcionář klubu Libor Slavík - Elza hrál zase jako bůh.

 

Krásný gól a velmi dobrý výkon Ladislava Rédla, který nasměroval úvodní brankou Slavoj za vítězstvím. Čisté se duel v Kolešovicích vůbec nepovedl. Přísnější měřítko by snesl pouze Lukáš Milan, který se i gólově prosadil. Velmi málo předvedl také Pavlíkov proti oslabenému Šanovu. Ondřej Vávra ale zápas odjezdil a řekl si o nominaci do top jedenáctky. Mšecké Žehrovice šlágr kola zvládly také díky Janu Volfovi, který kraloval ve středu hřiště. Vše pro tým obětoval Jan Kováčik, který úvodní brankou pomohl Kroučové k vítězství.

 

Slabce nasměroval za výhrou prvním gólem zápasu Jakub Schejbal. Oráčov byl nepříjemným soupeřem, o to více tato branka byla důležitá. Stejně jako gól Jaroslava Daniše proti Čisté, který posunul Českého Lva do penalt a k následnému zisku bonusového bodu. Jako vždy je tedy z čeho vybírat. A pozor, v tomto roce v rámci sestavy kola naposledy!

 

Následovat bude sestava podzimu. Pokud máte tip na jméno, které by v sestavě podzimu nemělo chybět, napište nám! A pokud máte představu o kompletní jedenáctce, zašlete nám ji na redakční e-mail: redakce.rakovnik@fotbalunas.cz.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.10.2021 21:26 do 27.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.