SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 27.03.2022

0

První jarní kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do čtvrtka, do 12:00 hod. dopoledne.

Mezi třemi tyčemi Janova se objevil Jan Melč. V utkání proti nepříjemnému soupeři zejména ve vzduchu a při standardkách svůj tým podržel a čisté konto bylo základem k vysokému vítězství. Na kraji obrany odehrál velmi dobrý zápas chrášťanský Milan Nováček nebo také pavlíkovský Ondřej Vávra. Oba hráči se mohli těšit z vítězství, ke kterému pomohli dobrým defenzivním výkonem a nebáli se podpořit i útok. Na stoperu si utkání velezkušeně odehrál kolešovický Jaroslav Kovář, který mohl z vesela přihlížet, jak to tam jeho spoluhráčům padá.

 

Ofenzivní schopnosti Kryštofa Louly byly klíčové v duelu s Kroučovou. Agilní hráč Slavoje se podepsal pod tři body úvodním gólem. Pavlíkovská naděje v podobě Ondřeje Polcara o sobě dala také vědět. Útočné choutky mu nebyly cizí, výsledkem byl poločasový hattrick! Střed hřiště opanoval v janovském dresu dvougólový Javor Bečirovič, v dresu Kolešovic zase zářil Michal Štícha.

 

Obrovský přetlak v útoku, i z tohoto důvodu jsou v záložní řadě Kryštof Loula s Ondřejem Polcarem. Do trojice kanonýrů patří Marek Bradáč, který góly dával, připravoval a na vysokém vítězství svého Sokola má obrovskou zásluhu. Kolešovické duo Daniel Polánek a Václav Zuska se postaralo o událost kola, když společnými silami deklasovalo Mšecké Žehrovice sedmi góly! Prvně jmenovaný se trefil čtyřikrát, druhý si zase připsal báječnou asistenci 3+4!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.03.2022 15:53 do 31.03.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.