SESTAVA KOLA - 20.kolo Divize A, 2021-2022

Datum kola: 09.04.2022

0

Ve 20. kole padlo celkem 30 branek, i přes počasí kteé panuje se všechny zápasy odehrály. Rokycany poprvé na jaře vyhráli, Beroun si odvezl slavného bůra z Klatov. Katovičtí zas a znovu doma prohrávali i přesto vyhráli díky brance v 90. minutě. Favorit soutěže překvapení také nepřipustil a vyhrál na domácím hřišti s Hořovicemi rozdílem tří branek. Rezerva Budějovic díky své výhře a ztrátě Lomu se posouvá na druhou příčku o skore právě před jihočechy. Hlasujte pro svého favorita!

Do brankoviště jsme nominovali chebského Dalibora Máchu. Dokázal udržet čisté konto proti Jindřichovu Hradci, přispěl velkým dílem k vítězství.

V trojčlenné obraně se představí hráč Přeštic Václav Heger, na něhož je spoleh nejen v defenzívě ale také při standartních situacích ve vápně soupeře. Velkým dílem přispěl k čistému kontu vzadu a sám branku v úvodu utkání vstřelil. Uprostřed obrany bude rokycanský kapitán Jan Hereit. Zkušený stoper se stabilními výkony, odvedl výbornou práci v defenzívě. Posledním obráncem je Matěj Šoul z Klatov. Velmi aktivní ofenzivní krajní obránce si své místo v sestavě také zaslouží. 

Záloha bude mít až pět členů. Jednu lajnu bude pilovat Lukáš Komberec. Chebský sniper dokázal vstřelit obě branky svého týmu na hřišti Jindřichova Hradce. Uprostřed zálohy bude operovat budějovický Jakub Pařízek, rokycanský David Lehký a přeštický Lukáš Mudra. všichni tito střední záložnící vstřelili branku za svůj tým a pomohli svým týmům nadstandartně. Posledním hráčem v záloze bude Michal Černý z Rokycan. Sice hrál v zápase proti Mýtu uprostřed, ale dokáže zahrát i na kraji zálohy. V sestavě jsou tři hráči Rokycan, to proto, že předvedli velmi dobrý taktický výkon v derby v Mýtě.

V útoku bude další klatovský hráč, tím je Jan Zajíček. Vstřelil dvě branky a berounské obraně dělal velké problémy. Posledním dílkem je Michal Repa, sice nastupuje na kraji zálohy, ale věříme, že díky jeho rychlosti by si právě s klatovským Honzou rozuměli. Vstřelil překrásnou rozdílovou branku svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2022 12:54 do 13.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.