SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 24.04.2022

0

Šestnácté kolo rakovnické III. třídy je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

V brance si o své místo řekl několika výbornými zákroky Libor Bělohradský. Šanovský brankář držel svůj tým do posledních minut v naději na bodový zisk, který ale nepřišel. Na kraji obrany odehrál dobrý zápas pavlíkovský bek Jaroslav Koc, přes kterého cesta nevedla. V kolešovickém dresu předvedl výborný výkon velezkušený Jaroslav Kovář, který se podepsal tučným písmem pod čisté konto. Kolešovický mazák dobře ví, že když jeho tým nedostane gól, tak nemůže prohrát. S nakopávanými míči a brejky Oráčova si věděl rady čistecký Petr Kašpar.

 

Mšecké Žehrovice v dramatickém zápase klopýtli, přesto stojí za zmínku výkon pravého beka Karla Uhera. Na druhé straně se velmi dařilo Jiřímu Čihovi, který se trefil hned dvakrát a úvodními góly zápasu velmi pomohl ke konečnému bodovému zisku pro svůj tým. Petrohradský střed zálohy fungoval velmi dobře. Operoval v něm Radim Worzischek s Davidem Učíkem, kterým vyšel zejména první poločas. Velezkušený střed řídil celý tým a mohl se radovat z dalšího vítězství.

 

Filip Houda odehrál velmi dobrý zápas, dvěma góly se podílel nad vítězstvím s Chrášťany, tedy pro Janov s nepříliš oblíbeným soupeřem. Pravou lajnu brousil a žádný souboj nevypustil kroučovský Lukáš Řehoř. Jeho bojovný výkon bohužel pro Sokol na body nestačil. Poslední místo v sestavě kola patří Ondřeji Dušičkovi. Čistecký snajpr a nejlepší střelec soutěže znovu zaznamenal dva veledůležité góly, díky kterým je Čistá tam, kde je.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2022 15:07 do 27.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.