SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 22.05.2022

0

Dvacáté kolo rakovnické III. třídy je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Šanov zajížděl do Sýkořice pouze v deseti lidech. I v početní nevýhodě se poslední celek soutěže semkl a podal obdivuhodný výkon. Základním stavebním kamenem byl brankář Libor Bělohradský, který čelil dvěma penaltám, připsal si několik výborných zákroků a do poslední minuty živil naděje na bodový zisk. V obraně najdeme trio pavlíkovských hráčů. Ondřej Vávra si jako jediný z nich připsal i důležitý gól, spolu s Davidem Řezáčem a Adamem Burešem působili v defenzivní činnosti bezchybně a mohou se radovat nejen z vítězství, ale také z čistého konta.

 

Dvougólový Marek Konopásek znovu ukázal svou důležitost pro Slabce. Svému celku pomohl k vítězství nad Kroučovou. Dalším šanovským bojovníkem byl kapitán David Šika. Připsal si jednu, ale ani on svým výkonem své mužstvo k bodovému zisku nedotáhl. Oráčov má ve středu hřiště obrovskou zkušenost a jistotu v Petru Katonovi, který toto tvrzení dokázal i v zápase proti Petrohradu, který na horké oráčovské půdě padl.

 

Adrian Alijevič v dresu Janova otevřel skóre zápasu s Čistou, která nakonec odjížděla se sedmičkou. Ke gólu přidal dobrý výkon, byl platným hráčem a oprávněně se nachází v top jedenáctce tohoto kola. Dva góly Petra Kovaříka znamenaly vítězství pro Sýkořici. Zejména gól v nastavení proti oslabenému Šanovu byl rozhodující. Rozhodl, že se jedna strana radovala a druhá doslova truchlila. Dva góly na svém kontě má také Václav Zuska z Kolešovic, který pomohl i v početní nevýhodě porazit Chrášťany. Poslední místo v sestavě kola patří Marku Bradáčovi. Jeho čtyři góly netřeba komentovat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.05.2022 05:15 do 25.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.