SESTAVA KOLA - 3.kolo Divize A, 2022-2023

Datum kola: 20.08.2022

0

Máme za sebou 3. kolo Divize A, a i přesto, že ještě není zcela dohrané, jelikož se dvě utkání odložila na konec září, sestava kola si žádá vydání. Do ní se dostali hráči hned ze sedmi týmů a hlasovat pro ně můžete níže.

V historickém divizním derby v berounském okrese se velice dobře prezentoval komárovský brankář Míka, který za svá záda pustil pouze jedinou branku. Na druhé straně byl velice dobře hodnocem právě střelec jediné branky Hořovic, mladík Čapek. Do obranné trojice jsme dosadili hned trojici kapitánů, kteří měli lví podíl na defenzivní činnosti svého mužstva.

 

Střed zálohy se opírá o zkušenost a dravost. Na kraji hřiště určitě zaslouží uznání mariánskolázeňský Filip Prokop, který asistoval hned u tří branek. V Domažlicích a na Petříně se odehrály veliké obraty, jehož největšími strůjci byli v prvním případě Marek Nedvěd (vsítil dvě branky, stejně jako českokrumlovský Vávra), ve druhém případě Aleš Demeter.

 

V přiložené galerii naleznete vybrané snímky z odehraných zápasů. Více fotografií naleznete přímo v jednotlivých reportážích.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.08.2022 12:06 do 24.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.