SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 12.11.2022

0

V dalším kole se opět ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Pavel Tomeš (Řevničov) - Sparta měla blízko k dalšímu vítězství. Pomohly ji k tomu lehké góly, ale také dobrý výkon brankáře, který si připsal několik důležitých zákroků. A to především jeden v závěru utkání. Proti síle Lišan ze standardek ale ani on nemohl nic dělat.

 

Tomáš Roubík (Janov) - Obranné povinnosti si plnil na jedničku. Obrovským plusem pro Janov bylo eliminování rychlíka Vejvody, o které se postaral právě janovský bek. Na těsné výhře svého týmu má obrovský podíl, udělal spoustu černé práce.

 

Petr Mezei (Lužná) - Jeho standardky byly velice nebezpečné. Z jedné takové se dokonce sám prosadil, z jiné si připsal asistenci na gól, další po jeho přímáku nebyl uznán kvůli ofsajdu. Ani výborný výkon a skvělá kopací technika luženského stopera ale body nepřinesla.

 

Jakub John (Jesenice) - V defenzivě si svoje odehrál, navíc ve druhém poločase přijel s klíčovým obranným skluzem při Urbanově zakončení, kterým zabránil gólu. Nebezpečný byl i při standardkách svého týmu, z jedné takové kuriózním způsobem ohrozili spolu s kapitánem brankáře Městečka, který musel tasit výborný zákrok.

 

František Kalaš (Pavlíkov) - Režisér pavlíkovské hry při absenci zraněného Ikrényiho byl důležitým článkem svého týmu v Senomatech. Byl nebezpečný, dostával se do zakončení a na svém kontě má dvě ze tří pavlíkovských branek.

 

Jan Volf (Mšecké Žehrovice) - Žehrovický doktor, jak mu jeho spoluhráči přezdívají, zahrál na Olešné velmi dobrý zápas. Precizním centrem navíc zařídil první gól, který byl v těžkém zápase důležitý. Po celý podzim podává velmi dobré výkony a jeho levačka je hodně velkým a známým nebezpečím.

 

Roman Bešík (Jesenice) - Do utkání přišel jako střídající hráč na druhý poločas, stihl ale dva góly a pro defenzivu Městečka byl neustálou hrozbou. Na vítězství má obrovský podíl, zejména jeho druhý gól přinesl nádhernou fotbalovou podívanou.

 

Robert Otcovský (Městečko) - Nejvíce nebezpečným hráčem byl právě tento velezkušený fotbalista, který i přes svůj pokročilý věk větrá takřka každou obranu soupeře. Prvním gólem utkání prolomil střelecké trápení svého týmu, navíc připravoval i další šance a sám se do nich dostával. Ani jeho výkon ale body Městečku nepřinesl.

 

Dominik Kapoun (Jesenice) - Další ofenzivní hrozba Jesenice, která se tučným podpisem podepsala pod jesenické vítězství v Ohnivec aréně. Neúnavný křídelní hráč je neménně nebezpečný a pro svůj tým směrem do ofenzivy velmi důležitý. Kromě gólu si připsal také asistenci.

 

Martin Hranai (Pustověty) - Hattrick pustovětského útočníka znamenal vítězství Sokola. Zařídil tři z pěti gólů. Při první brance těžil ze svého instinktu zabijáka ve vápně, druhý gól mu daroval gólman soupeře a třetí trefu přidal po povedené akci, kdy soupeř přestal úplně hrát. On ale situaci dohrál, nenechal se zmást zdviženým praporkem a svého rozhodnutí rozhodně nelitoval! Navíc byl po celý zápas nebezpečný a dostával se do šancí.

 

Petr Jindra (Mšecké Žehrovice) - Útočník neporažených Mšeckých Žehrovic rozhodl na Olešné hattrickem. Při zakončení si vedl jako kanonýr a ukázal, že hraje v novém působišti ve velké pohodě. Důležitý je ale servis, kterého se mu od spoluhráčů dostává. Proměňováním připravených šancí potvrzuje svou kvalitu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2022 10:00 do 16.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.