Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Divize A, 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Podzimní část sezóny 2022/23 již skončila a my se tradičně ohlédneme zpět za celým podzimem, abychom vyzdvihli jednotlivce, kteří v této části sezóny vyčnívali v řadách svého týmu a stabilně předváděli velmi dobré výkony. V galerii se zároveň můžete podívat na výběr těch nejzajímavějších fotek podzimu.

Sestava odráží nejen statistická čísla, která samozřejmě hrají také značnou roli v našem hodnocení, ale také je sestavena z hráčů, které pomohli vybrat jejich samotní trenéři. Bylo ovšem také pohlíženo na to, abychom do formace doplnili takové hráče, kteří jsou na těchto pozicích zvyklí hrát nebo jim jejich univerzálnost nepřekáží.

 

I s ohledem k celkem vyrovnané tabulce bylo přistoupeno k volbě výběru jen jednoho hráče z jednoho týmu... Kdo správně počítá, tak se na všechny celky nemohlo dostat. Ale mají druhou polovinu sezóny, ve které mohou hráči zabojovat, přesvědčit své trenéry, fotbalové obecenstvo a do sestavy už povede cesta snadná.

 

Představme si tedy naší jedenáctku i s náhradníky, kteří se do sestavy nevešli:

 

BRANKÁŘ

Ondřej Bleha (Hořovice) - Šíleně těžké rozhodování mezi dvěma brankáři nakonec vyhrála čísla. Dan Houdek, jako zkušený tahoun Rokycan, obdržel ve 12 zápasech 14 branek (1,16 gólu na zápas) a udržel 4 nuly. Ondra Bleha z Hořovic chyběl pouze v jediném zápase, pustil za svá záda 12 balónů, což v průměru dělá 0,86 gólu na zápas. K tomu přidal 7 nul! Velkou měrou se podílel na tom, kde Hořovice aktuálně jsou.

náhradník: Dan Houdek (Rokycany)

 

OBRANA

Jan Matas (Rokycany) - Rokycany dlouho byly na špici soutěže a obranná hra patřila k přednostem týmu. Škoda, že partě právě kolem Honzy Matase nevydržela energie do druhé části podzimu, ve které zbytečně ztrácela. Hráč s výškovou převahou nad spoustou soupeřů a dobrou rozehrávkou, má ve statistikách pouze 3 žluté karty.

 

Tomáš Korelus (Domažlice B) - Zkušený obránce, který je se svým celkem nováčkem v soutěži a šéfuje mu s kapitánskou páskou, byl vybrán nejen několika trenéry v soutěži, ale také svým vlastním, jako jediný týmový vyslanec. Do statistik se zapsal jedním gólem, pěti žlutými kartami a bohužel také dvěmi červenými. Jednou se účastnil zbytečné strkanice a podruhé zaskakoval práci brankáře. I přesto si zaslouží v sestavě býti.

 

Ondra Vinkler (Petřín) - Mladý běhavý obránce plzeňského celku, který se chce rvát o přední příčky divize. Ke svému stabilnímu výkonu přidal i statistiku, kterou se muže pyšnit málokterý obránce - obdržel za všechny své odehrané zápasy pouze 2 žluté karty. V obranné hře tedy upřednostňuje čistotu.

náhradníci: Jakub Kabele (Č. Krumlov), Teodoro Ielitro (Aritma)

 

ZÁLOHA

Emmanuel Izuchukwu Anih (Příbram B) - Příbramský zahraniční kreativní klenot, který se dokázal za podzim šestkrát prosadit. Silný v soubojích jeden na jednoho, rychlý a kvalitní do kombinace.

 

Jindřich Kadula (Katovice) - Středopolař na svém místě! Kromě šesti gólů ještě další branky připravil. Podporuje jak útok, tak obranu a s hlavou nahoře výborně organizuje hru kolem sebe. 

 

Ondřej Boucník (Soběslav) - Zkušenější Kadula potřebuje vedle sebe mladou krev. Ondra je právě tím, ve kterém má Soběslav budoucnost na další roky v divizní nebo i vyšší soutěži, pokud se brankáři Červencovi vyplní přání zahrát si jednou ČFL v Soběslavi.

 

Jakub Lukavský (Komárov) - Když Komárov zrovna tápal, tento ostrostřelec za to vzal a sám vykřesal tři body. Povedlo se mu to hned dvakrát. I když má na kontě také jeden nešťastný vlastní gól, tak s osmi góly komárovského nováčka soutěže pomohl udržet na dosah třetího týmu soutěže i z nakonec 12. pozice.

náhradníci: Jan Šimák (Lom), Filip Vaněk (Soběslav), Václav Novák (Č. Krumlov), Petr Zajíček (Petřín)

 

ÚTOK

Petr Sirotek (Tochovice) - Tochovice sice obsadily až 14. pozici, ale s nejmladším kádrem soutěže se v zápasech neztratily, zejména pak Petr, který povětšinou nosil kapitánskou pásku a dokázal nasázet přesně polovinu všech vstřelených branek svého týmu - 12!

 

Zbyněk Musiol (Lom) - Kvalita jak blázen a nejlepší střelec soutěže! Prozatím má na svém kontě 17 gólů a několik gólových přihrávek. Dokáže na jaře dorovnat góly alespoň svůj věk (31), nebo půjde ještě dál?

 

Antonín Presl (Klatovy) - S devíti brankami třetí nejlepší střelec soutěže a největší tahoun svého týmu. Klatovům se nedaří podle představ a jeho góly tak mají mnohdy cenu zlata. Zrušený strajker nesmí v sestavě chybět.

náhradníci: Vladimír Uher (Katovice), Tadeáš Hájek (Soběslav), Karel Jahn (Domažlice B)

 

Jak bylo sděleno na začátku. Na mnohé se nedostalo, i když bychom z nominovaných mohli poskládat snad tři kvalitní jedenáctky. Věříme, že na jaře se karty ještě zamýchají a do konečné sestavy celé sezóny 2022/23 promluví i jiní. Nyní je však na čase hlasovat pro tyto hráče! Tak neváhejte. Registrovaní členové mohou hlasovat jednou za hodinu, neregistrovaní jednou za 24 hodin. 

 

A pozor! Vítězové všech anket v rámci celé ČR budou v osudí pro velmi zajímavé ceny od našich partnerů. My jen přejeme hodně štěstí všem v nominované jedenáctce. A připomínáme naší bohatou galerii zajímavých, vtipných a emotivních fotek z podzimní části sezóny.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.