Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 10:45

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

V Hoříně se urodila remíza


Branky


16. Z. Cífka - 49. P. Sus
0

Úvodní zápas 6. kola soutěže vítěze po normální hrací době nenašel. Na vedoucí trefu domácího Cífky totiž hosté dokázali po změně stran odpovědět a dovedli tak zápas k penaltovému rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cífka posílá Hořín do vedení

Bez svého hlavního ofenzivního tahouna Libora Tichoty se museli v tomto zápase obejít fotbalisté Obříství. V úvodu to vypadalo, jako by se hosté s absencí špílmachra nedokázali vyrovnat a byli to domácí, kteří velmi dobře kombinovali a nepouštěli Obříství do hry. Hosté nepředváděli nijak kvalitní pohyb, a tak měli domácí pro svou hru dost času i prostoru. K vážnějším šancím to ale nevedlo, jelikož obranná řada hostí pracovala na výbornou. Tedy až do 16. minuty, kdy hostující obraně utekl Polanský a přesnou zpětnou přihrávkou našel Cífku. Ten vypálil a i s trochou štěstí propálil clonícího obránce i s brankářem Novákem. 1:0. Po této brance se hosté pomalu začali probouzet a měli k dispozici také několik zajímavých trestných kopů, které však nevedly k ohrožení domácí branky. V úplném závěru poločasu utekl domácí obraně Franz, který byl podle názoru hostů viditelně faulován v pokutovém území. Sudí Princ však zákrok jako penaltový nevyhodnotil, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Hosté srovnávají brzy po přestávce

Neodpískaná penalta v závěru poločasu ale jako by hráče Obříství ještě více namotivovala a ti předvedli skvělý vstup do druhého poločasu. To už se ale museli obejít bez svého obránce Vrábela, který musel ze hry odstoupit kvůli zranění kolena už v průběhu 1. půle. I tak ale od úvodu druhého poločasu zvýšili pohyb a důraz a zatlačili Hořínské před jejich branku. Odměnou bylo rychlé vyrovnání skóre, o které se postaral již ve 49. minutě Sus. Tlak hostí pokračoval a šance také přicházely. Když už se ale zdálo, že bude domácí brankář překonán, zachránily ho dobře postavené tyče branky. Hra se vyrovnala až v závěrečné dvacetiminutovce, kdy se do hry opět dostali také domácí, žádná z akcí obou týmů se ale nedočkala gólového zakončení, a tak si bod připsal každý z týmů. V závěrečných penaltách byli úspěšnější domácí v poměru 6:5, a tak si připisují bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Čekali jsme těžký zápas a ten se potvrdil, a to i z důvodů deště a terénu, který byl podmáčený a někdy se objevily i kaluže. Začátek zápasu byl z naší strany opatrný a i mužstvo hostů si zvykalo na terén. Naši hráči se osmělovali rychleji a ze snahy jsme šli zaslouženě do vedení. V prvním poločase jsme byli aktivnější, avšak hosté zlobili hlavně ze standardních situací. Byla to právě ona situace, která na začátku druhého poločasu změnila skóre zápasu. Naopak naši hráči se do 60. minuty nedokázali prosadit, protože hosté byli do té doby lepší.Teprve s přibývajícím časem se hra opět vyrovnala, ale ke vstřelení rozdílové branky již nedošlo. Nakonec rozhodovaly penalty, ve kterých bylo naše mužstvo úspěšnější.

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Na mokrém terénu se hrál velice dobrý fotbal. Kluky chci dnes pochválit, protože konečně přidali do hry i tu agresivitu, se kterou jsme měli úspěch v jarní části. I přes několik nucených změn jsme zápas odehráli velice dobře.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRINC Jiří - BRAUNŠVEIG Vojtěch, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.