4:3
(2:1)
27. M. Šperl
70. V. Labuť (p.)
74. Z. Prejza (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec doma přestřílel soupeře ze Řepína


Branky


4. J. Šídlo , 20. T. Novák , 54. J. Šídlo , 66. T. Novák - 27. M. Šperl , 70. V. Labuť (p.) , 74. Z. Prejza (p.)
0

Velmi důležité utkání týmů, které již nutně potřebují začít sbírat body, se odehrálo v Kostelci nad Labem. Domácí nakonec dokázali, i přes tři góly ve vlastní síti, vyhrát a získat tak na svého dnešního soupeře již šestibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně pro Řepín

Dokonce pro posilu tmavé pleti sáhlo v boji o záchranu soutěže vedení Labského Kostelce. Jedná se o třicetiletého Michaela Uerikuu, který však již má s českým fotbalem zkušenosti ze svého působení na Zlíchově. Hosté se tentokrát naopak museli obejít bez distancovaného kapitána Dvořáka, po němž převzal kapitánskou pásku Novák. Hlavní postavou první půle však nebyl hostující Novák Ladislav, nýbrž domácí Novák Tomáš, který svou rychlostí dělal hostující obraně obrovské problémy. Domácí také načali svůj gólový účet již ve 4. minutě utkání, kdy se poprvé prosadil Šídlo. Další minuty se odehrávali také v režii Kosteleckých, kteří zvýšili právě zásluhou Nováka. Hosté však ve 27. minutě vykřesali jiskřičku naděje díky zásahu Šperla. Po poločase tak Labský Kostelec vedl 2:1.

Řepín hraje, dva góly z penalt ale nestačí

Do druhé půle nasadili hosté místo mladého Michala Labutě zkušenějšího Zdeňka Prejzu a nastěhovali se před domácí branku. V zakončení ale byli bezzubí a domácí tým byl navíc velmi nebezpečný z rychlých protiútoků. Ty jsou doménou zejména již dříve jmenovaného Nováka, který v 66. minutě zvyšoval již na 4:1 a zdálo se být rozhodnuto. Opak byl ale pravdou, v 70. minutě totiž sudí Eder odpískal pokutový kop pro hosty za hraní rukou a Vratislav Labuť se nemýlil. Hned o 4 minuty později se téměř navlas stejné situace opakovala se stejným výsledkem, a tak byl rozdíl ve skóre rázem pouze jednobrankový. Hosté v závěru ale ani přes enormní snahu vyrovnat nedokázali a i po 7. kole tak zůstávají bez bodu. Kostelečtí si naopak mohou oddechnou, protože se přiblížili svým soupeřům v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Řepín
Jiří Bláha - obránce: V první půli jsme nabrali ztrátu, kterou jsme se po přestávce snažili smazat. Velký problém nám ale dělali rychlí hráči soupeře v čele s Novákem a kosteleckým Costou (Uerikua, pozn. red.). Stejný problém pro nás znamená také zakončení, kdy ze hry nejsme schopni vstřelit gól.



Sestavy


SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - M. Blahut [-] - T. Frejka [-] , M. Uerikua [-] , J. Šídlo [-] (66. D. Novák [-] ) , T. Novák [-] , R. Moc [-] , P. Kocourek [-] , L. Chvátal [-] , M. Hlavatý [-] , O. Brodňanský [-]

TJ Řepín
O. Borovička [-] - M. Chodúr [-] , V. Labuť [-] , J. Bláha [-] , M. Šplíchal [-] - M. Labuť [-] (46. Z. Prejza [-] ) , M. Slepička [-] , K. Boček [-] (81. M. Goldstein [-] ) , L. Novák [-] (72. V. Červinka [-] ) - M. Hypša [-] , M. Šperl [-]

ŽK: 34. M. Hlavatý , 73. P. Kocourek , 75. M. Blahut , 81. R. Kořínek - 70. M. Šplíchal , 78. Z. Prejza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: EDER Oldřich - STIBŮREK Petr, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.