0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno o výhře rozhodlo v první půli


Branky


0

Další výhru si na své konto připisují fotbalisté Mšena, kteří tentokrát dokázali zvítězit na hřišti Mšena. Těžili také ze (pro ně nezvykle) skvělé defenzivy, která dokázala udržet čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nabírají rozhodující náskok

Velmi aktivní vstup do zápasu předvedli hostující fotbalisté Mšena, kterým trvalo pouhých 5 minut, než se dostali do vedení. Poté předvedli rychlou akci zakončenou centrem na Guttenberga ml. a přesnou hlavičkou a skóre se poprvé měnilo. 0:1. Rychlé vedení Mšenu pomohlo a i nadále to byli hosté, kteří měli na hřišti mírnou převahu. Jejich druhá branka ale vzbudila v domácím táboře velkou vlnu nevole - ve 29. minutě totiž zůstal v pokutovém území domácích ležet jeden z hráčů Obříství. Hra ale pokračovala a míč na kopačkách měli borci v žluto-modrých dresech. Ti však o míč přišli a z následného protiútoku zvýšil Hakl již na 0:2. Tato situace vyvolala velké emoce, domácí se nemohli zbavit pocitu křivdy. Podle jejich názoru přišli o míč ve chvíli, kdy již nehráli a chystali se ho zakopnout za čáru. Z druhé strany zase zní názor, že vše bylo v pořádku a chyba byla na domácí straně. Kde je pravda, se teď dozvíme jen těžko, sudí Blahout byl každopádně neoblomný a první půli tak vyhráli hosté ze Mšena 0:2.

 

Výborná defenziva Mšena nepřipouští drama

 

 

Od začátku druhé půle byla na domácím týmu vidět velká chuť po zdramatizování zápasu, stejně houževnatě se ale prezentovali i hosté. Těm tentokrát na výbornou fungovala defenziva, která spolehlivě odrážela veškeré útoky domácích. Hrálo se tak převážně ve středu hřiště, kde to byl boj o každý míč a k vidění byly i některé tvrdší zákroky, za které rozhodčí v tomto zápase udělil celkem 5 žlutých karet. Vše ale bylo v rámci slušnosti, a když domácím nepomohla ke vstřelení kontaktního gólu ani tři střídání, bylo o vítězi zápasu jasno. Hostující brankář Hnízdil udržel čisté konto a Mšeno zvítězilo 0:2. Hosté tak zůstávají pouze 3 body vzdáleni od prvního místa Vojkovic, zatímco domácí jsou zpět o další 3 body.

 



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Jsem rád, že jsme v Obříství, kterému se nyní daří, vyhráli za 3 body. Bylo to těžké utkání a podle mého názoru a i podle ohlasů některých domácích diváků, jsme vyhráli zaslouženě. Hra byla sice vyrovnaná, ale do šancí jsme se dostávali více my a dali jsme 2 góly. Hrálo se rychlé a bojovné utkání, které se muselo líbit. Naše defenziva byla dnes opravdu skvělá.



Sestavy


TJ Sokol Obříství
R. Novák [-] - J. Vondrák [-] (57. J. Řehák [-] ) , J. Hašourek [-] - L. Tichota [-] , P. Herynk [-] , J. Mansfeld [-] (53. P. Verbíř [-] ) - J. Hovorka [-] - P. Beran [-] , J. Franz [-] , S. Chvátal [-] , L. Tichota [-] (83. P. Douša [-] )

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] , P. Brož [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] (87. J. Guttenberg st. [-] ) , V. Valenta [-] , O. Kolumpek [-] , D. Kolumpek [-] , F. Hakl [-] (78. M. Demen [-] ) , M. Stejskal [-] (70. V. Závěšický [-] ) , M. Zeman [-]

ŽK: 16. J. Hovorka - 16. P. Brož , 39. J. Guttenberg ml. , 53. O. Kolumpek , 90. V. Valenta .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.