Až 38. pokutový kop rozhodl zápas ve Všestudech!


Branky


43. M. Růně - 25. P. Sus
0

Velmi dlouhý závěr předvedli promrzlým fanouškům ve Všestudech hráči obou týmů. Těm jako by se ze hřiště nechtělo, a tak museli dohromady zahrát neuvěřitelných 38 pokutových kopů, než přišlo rozhodnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí odpovídají na Susův gól přímo z rohu

Zápas dvou týmů, které se drží v popředí tabulky, se odehrál ve Všestudech. Deštivé počasí nahrávalo rychlé hře a v úvodu to byli domácí, kteří svou aktivní hrou přesunuli míč více na polovinu svého soupeře. Hosté se museli obejít bez špílmachra Tichoty, který tentokrát začal pouze na lavičce, naopak se ale mohli spolehnout na výborně fungující obranu a brankáře Krále, který tentokrát měl svůj den. Žádná z nebezpečných akcí Všestud tak v prvním poločase úspěchem neskončila, naopak ve 25. minutě hosté vybojovali rohový kop, který kopl Sus přímo na branku a mohl slavit. 0:1. Domácí nešťastná branka nesložila a i nadále se tlačili dopředu, za což byli odměněni ve 43. minutě, kdy byl při své akci faulován Matějček a kopala se penalta, kterou Růně neomylně proměnil. Domácí si svou sázkou na rychlé protiútoky vypracovali výraznou šanci hned v úvodu, Hovorka ale na Lorence nevyzrál, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

 

Zápas rozhoduje až 19. série penalt!

Ve druhé půli se na hře nic nezměnilo - domácí se tlačili před branku a hrozili také ze standardních situací. V hostujícím dresu ale exceloval brankář Král a domácí obrana si navíc stále musela dávat pozor na nebezpečného Hovorku, který se i tentokrát dostal k zajímavé příležitosti, míč si ale na poslední chvíli ukopl. Nejvážnější šancí druhého poločasu tak byla krásná akce Růněho, po které hosty zachránilo až břevno. Gól tedy už nepadl a šlo se na střelbu pokutových kopů. Kdo chtěl být co nejrychleji doma v teple, tomu jeho plány ani zdaleka nevyšly. Téměř všichni borci totiž museli kopnout hned dvakrát a rozhodnutí přišlo až v 19. sérii, kdy na hřiště už neúprosně padala tma. Šťastným střelcem byl domácí Vlk, který zařídil, že doma zůstanou dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Pro nás zápas s neoblíbeným soupeřem. Do základu nastoupil Hakl, který se vrátil z Kanady. My jsme se ve druhé půli snažili strhnout výhru na svou stranu, Obříství to ale zkušeně ubránilo a šlo se do penalt. Tam to bylo hodně dlouhé, už nebylo skoro ani vidět. Hrát od půl páté už je pozdě. Musím pochválit tým, hrál do poslední minuty a nebýt mého zaváhání, tak náš tým vyhrál v normální hrací době.

TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Domácí předváděli podobný výkon jako minule Mšeno. Velká agresivita v napadání a velké sebevědomí při práci s míčem. My se naopak soustředili na obranu a spoléhali na rychlé brejky. Největší nebezpečí hrozilo od domácích ze standardních situací, při kterých těžili ze své výškové převahy. Nakonec jsme to ale byli my, kdo vstřelil branku ze standardky. Naše obrana v čele s brankářem Králem pracovala výborně, a tak jsme jediný gól dostali z penalty.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - KOZLÍK Petr, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.