1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín bere první body v sezóně


Branky


0

9. kolo soutěže může být odrazovým můstkem pro lepší zítřky fotbalového Řepína. Po penaltovém rozstřelu totiž získali své první 2 body v sezóně, které mohou nastartovat sebevědomí týmu a vést ke zlepšeným výsledkům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách neúspěšné

Potvrdit svůj až nad očekávaní početný bodový zisk chtěli v tomto zápase hostující Dolní Beřkovice. Zvláště když jim byl soupeřem tým, který v 8 kolech nezískal ani bod. Domácí ale sehráli již spoustu vyrovnaných zápasů a věřili, že tentokrát se jim konečně podaří (nejlépe naplno) bodovat. Jejich velkým trápením je ale ofenziva, což se projevilo i v tomto zápase. V první půli hosté vycházeli ze zajištěné obrany a sami vyráželi do rychlých brejků, takže se na hřišti bylo na co dívat. Prim ale hráli brankáři. Domácí se totiž také dokázali dvakrát prosadit přes obranu soupeře, Werner ale ani v jednom ze svých úniků nedokázal překonat skvělého Kardu. A když ani Beřkovičtí nedokázali ve svých příležitostech vyzrát na Kamínka v domácí brance, bylo skóre po první půli bezbrankové.

Labuť v poslední minutě trefuje pouze břevno

Do druhého poločasu vyběhly totožné jedenáctky a větší touhu po vítězství prokazoval Řepín. Jeho tlak se vystupňoval z závěrečných minutách, na což doplatili vyloučením syn i otec Kaňkovi. Nejprve putoval pod sprchy v 85. minutě Jakub, který si druhou žlutou kartu vysloužil za kritiku rozhodčího Moška, následně ho v minutě 90. napodobil i Roman - taktéž po druhé žluté kartě (podražení). V přesilovce mohl za domácí tým rozhodnout střídající M. Labuť, který přehazoval hostujícího brankáře, jeho velmi nadějný pokus ale skončil na břevně, a tak v tomto zápase gól nepadl. Naštěstí v takovémto případě následují pokutové kopy, a tak se diváci gólů přeci jen dočkali. Ten rozhodující proměnil domácí Hypša a Řepín tak získal své první dva body sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Aleš Kratochvíl - trenér: Vyrovnaný zápas, jako ostatně v této soutěži všechny. Myslím, že jsme tentokrát měli o trochu více ze hry, ale když nevstřelíme góly, vyhrát nemůžeme. Šance si vytvořil i soupeř, takže remíza je myslím zasloužená.

TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání. Šli jsme do zápasu s tím, že chceme dobře bránit a vyrážet do brejků. První půlku se nám to dařilo a vytvořili jsme si několik dobrých šanci, které jsme bohužel nedali, ale i domácí měli šance, při kterých nás podržel výborný Karda. Druhou půlku už měli mírně navrch domácí, myslím, že pokud budou v těchhle výkonech pokračovat, budou sbírat další body. Chtěl bych pochválit Pauluse, který hrál mistrák asi po třech měsících a hrál dobře a hlavně mladého Mináře, který odehrál výborný zápas. Pro nás dobrý plusový bod a penalty, to už je loterie. Rozhodči pouštěl tvrdší hru, ale všichni tři zápas zvládli.



Sestavy


TJ Řepín
K. Kamínek [-] - L. Werner [-] , J. Salač [-] , V. Labuť [-] , J. Bláha [-] , M. Šplíchal [-] - Z. Prejza [-] , L. Novák [-] (75. M. Labuť [-] ) , M. Slepička [-] - M. Šperl [-] (80. V. Červinka [-] ) , D. Dvořák [-] (55. M. Hypša [-] )

TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - R. Kaňka [-] , J. Abrahám [-] , M. Březina [-] - J. Žižka [-] , J. Těmín [-] , D. Fibich [-] , M. Minář [-] - J. Kaňka [-] - P. Pavlus [-] , J. Chabada [-] (70. P. Patera [-] )

ŽK: 74. Z. Prejza - 4. D. Fibich , 43. J. Žižka , 74. J. Kaňka , 84. R. Kaňka . ČK: 85. J. Kaňka , 90. R. Kaňka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOŠKO Jan - DRIML Petr, BLAHOUT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.