3:1
(1:0)
80. D. Hnízdil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro Vojkovice


Branky


29. L. Temiak , 46. M. Prachař (p.) , 90. M. Tetiva - 80. D. Hnízdil (p.)
0

Druhou prohru za sebou musí skousnout fotbalisté Mšena. Zápas se prakticky rozhodl těsně po přestávce, kdy zabránil cestě míče do branky rukou hostující Brož, byl vyloučen a domácí navíc proměnili penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta Mšena v závěru poločasu

Ve šlágru kola přijeli do Vojkovic fotbalisté Mšena. Ti jistě chtěli napravit minulou nečekanou domácí prohru proti Pšovce B, domácí tým je však jedním z nejsilnějších v soutěži. V obou sestavách mohl pozorný fanoušek najít několik překvapení - v domácí brance nastoupil Heimrath st., zatímco hosté se museli obejít bez kapitána R. Kolumpka i útočníka Hakla. Oba týmy ve své hře sázely na své silné stránky - domácí na svou kombinační hru a hosté na rychlé výpady po křídlech. To se také oběma týmům poměrně dařilo a na hřišti tak byla k vidění vyrovnaná partie. Z ní v první půli vybočila jediná gólová akce - ve 29. minutě nešťastně podklouzl jeden z hostujících obránců, čehož domácí využili k průniku do vápna a L. Temiak střelou o tyč rozvlnil síť. 1:0. Hostující šance na vyrovnání přišla po hlavičce Guttenberga po rohovém kopu, zejména pak ale v poslední minutě 1. poločasu, kdy sudí Malíř nařídil pokutový kop za hraní rukou. Valenta ale nabídnutou šanci neproměnil, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Brzká červená karta pro hosty

Zahozená penalta mohla hosty mrzet ještě více hned po několika sekundách druhého poločasu. Ihned po rozehrávce totiž chyboval brankář Hnízdil, který nepřesnou rozehrávkou našel domácího útočníka. Následovala střela, kterou na brankové čáře reflexivně rukou vytěsnil Brož a byl vyloučen. S následnou penaltou si poradil Prachař a zdálo se, že je o výhře Vojkovic rozhodnuto. 2:0. Vyloučení ale jako by hostující celek semklo a Mšeno vůbec nepůsobilo odevzdaným dojmem. Hosté bojovali o každý míč a neustále se snažili o vstřelení kontaktní branky. To se ale i díky zkušené hře domácích dlouho nedařilo - až v 80. minutě přišlo snížení po faulu na Stejskala a druhé penaltě. K jejímu zahrání se tentokrát postavil brankář Hnízdil a byl přesný. 2:1. Hosté se snažili i nadále, v poslední minutě utkání ale domácím vyšel brejk a Tetiva pečetil skóre na konečných 3:1. Domácí tak v pěkném zápase dokázali potěšit vlastní fanoušky a zvítězit.



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: I s vynucenými změnami v sestavě jsme dnes odehráli velmi dobré utkání, bohužel se špatným koncem pro nás. Toto byla naše první prohra v sezóně, kdy jsme mohli ze hřiště odejít se vztyčenou hlavou. Musím říct, že podle mne jsme si dnes prohrát rozhodně nezasloužili. Pokud budeme k zápasům přistupovat takto i nadále, měli bychom začít opět bodovat.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - T. Jonák [-] , P. Král [-] , J. Šaroch [-] (46. T. Hubička [-] ) , M. Priatka [-] , L. Temiak [-] , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , M. Tetiva [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] , P. Brož [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , O. Kolumpek [-] , D. Kolumpek [-] , J. Zabilanský [-] , M. Stejskal [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] (55. J. Krúpa [-] )

ŽK: 36. T. Jonák - 11. M. Zeman , 27. O. Šledr , 34. V. Valenta , 89. J. Krúpa . ČK: 46. P. Brož .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Malíř Petr - ŠTOLBA Martin, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.