Vehlovicím se nedaří a propadají se na poslední místo


Branky


73. K. Benda - 7. J. Dušek (p.) , 35. T. Chroust , 56. P. Nezbeda , 60. R. Horký
0

Další vysokou prohru si připisují Vehlovice. Ty tentokrát doma nestačily na Lobkovice a brankář Bukač musel čtyřikrát pro míč do své sítě. Domácí se tak propadají za Řepín na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z převahy vytěžili dva góly

Lepší vstup do zápasu si favorizovaní hosté ani nemohli přát - již v 6. minutě zápasu totiž domácí obraně utekl Slovák, píchnul si míč podél zaskakujícího brankáře domácích Bukače a ten byl se svým zákrokem nekompromisní - penalta a žlutá karta. S příležitostí si bez problémů poradil Hruška a hosté tak šli do brzkého vedení 0:1. I v dalších minutách Lobkovičtí nepolevovali ze své aktivity a snažili se přidat další branku. Jejich pokusy ovšem byly nepřesné, případně byl připraven brankář a nebo dokonce branková konstrukce. Až ve 35. minutě přišlo uklidnění do řad hostů, a to po zajímavé akci. Na útočný výlet se vydal obránce Bareš, který zamotal nohy hned dvěma bránícím hráčům a následně i sám sobě, takže to vypadalo, že akce končí potupným pádem. Barešovi se ale přeci jen podařilo dostat míč do vápna, kde se k němu dostal Chroust a zamířil přesně. 0:2. Tato branka však hosty ukolébala, Vehlovice naopak přidaly a mohly v závěru poločasu snížit, několik zajímavých brejkových situací však zůstalo nedotaženo, a tak hosté drželi dvoubrankový náskok.

Vehlovice bojují i za jasného stavu

Hostům se skvěle podařil i vstup do druhé půle a po několika minutách bylo prakticky rozhodnuto - v 56. minutě nejprve zvýšil skóre stoper hostí Nezbeda a o několik minut později na jeho zásah navázal i střídající žolík Horký. 0:4. Zápas byl rázem výsledkově rozhodnut a zdálo se, že se bude dohrávat jen z povinnosti. Domácí hráči ale nic nezabalili, neustále chtěli hrát fotbal, a tak i v závěru bylo na co se dívat. Jako například na čestný úspěch domácích, o který se postaral v 73. minutě exkluzivní střelou z dálky Benda. 1:4. Domácí byli touto brankou ještě více povzbuzeni, a tak se až do závěrečného hvizdu sudího Pixy hrál velmi dobrý fotbal. Další gól už ale nepadl, a tak si Lobkovice odvážejí výhru 1:4.



Ohlasy k zápasu



FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Zajížděli jsme k utkání se soupeřem, který se krčí na chvostu tabulky a tudíž jsme byli tentokrát favority my, což nás trošku svazovalo. Ale do zápasu jsme šli s pokorou a chutí prodloužit naši vítěznou šňůru a to se nám podařilo. Pozitivem utkání byla také trojice sudích, která dokázala udržet plynulost utkání bez zbytečného kouskování hry, ale zároveň i svůj respekt na hřišti. Domácích si velmi cením za to, že bojovali i za rozhodnutého stavu a přispěli ke kvalitě utkání.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIXA Josef - KOZLÍK Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.