0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý zápas pro Dolní Beřkovice


Branky


0

Až do posledních minut byl zápas podle očekávání vyrovnaný - oba celky totiž potřebují body jako sůl. Střelecké trápení ale nakonec přeci jen prolomil hostující Těmín, na kterého navázal mladík Šariška a zajistil svému týmu všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalová nuda bez branek

Zápas týmů, které měly před zápasem na svém kontě shodně 14 bodů, se odehrál ve Veltrusech. Oba celky proto pro větší klid do závěru podzimní části potřebovaly nutně bodovat. K tomu měl hostům pomoci i návrat Těmína do sestavy, což se nakonec ukázalo jako klíčový faktor utkání. Ale popořadě... Report z první půle bude velice krátký a důvod je zřejmý - na hřišti se nic nedělo. Tedy, nedělo se nic podstatného a k zakončení se týmy prakticky nedostávaly. To musel kvitovat zejména sudí Kudrna, který po vypjatém minulém kole jistě uvítal trochu oddychu. po 45 minutách urputného a bezvýsledného boje se tak šlo do kabin za stavu 0:0.

Oba týmy se rozhýbávají k lepšímu výkonu

Po změně stran to naštěstí začalo vypadat, že hráči obou stran dostali v kabinách vyčiněno a kvalita hry se zvedla. Oba týmy začaly útočit a šance se rázem střídaly na obou stranách. Poněkud aktivnějším týmem byly v tomto ohledu přeci jen Dolní Beřkovice a mohly jít do vedení. Velkou šancí ale pohrdnul Žižka, který sám před gólmanem Nádeníkem trefil pouze tyč. A když se obdobně vedlo o chvíli později i Minářovi, měli Beřkovičtí hlavy v dlaních. Ani domácí se ve svých přiležitostech nedokázali prosadit, a tak rozhodnutí přinesla 76. minuta a nádherná střela Těmína z 22 metrů, která zamířila přesně do šibenice Nádeníkovy branky. 0:1. Veltrusy byly nuceny na tento vývoj reagovat otevřením hry, což hostům vyhovovalo a hrozili z rychlých brejků. Jeden takový dotáhl do zdárného konce střídající Šariška, když udělal kličku gólmanovi a zakončil do prázdné brány. Dolní Beřkovice tak zvítězily 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - hrající trenér: Do Veltrus jsme jeli napravit minulou ztrátu doma a jeli tam vyhrát. Konečně se uzdravil Těmín a na našem výkonu to bylo znát. Myslím, že za druhou půlku jsme si zasloužili vyhrát a odvážíme si důležité body. Chtěl bych klukům poděkovat za odmakaný zápas a vyzdvihnout výkon Těmína, který vynikající výkon podtrhnul krásným vítězným gólem.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - J. Bittner [-] , P. Firoň [-] (63. T. Podskalský [-] ) , L. Balzer [-] , J. Bittner [-] - L. Smetana [-] , M. Melišík [-] , O. Packa [-] (75. P. Kubata [-] ) - T. Dinka [-] - I. Štofl [-] , F. Hofman [-]

TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Březina [-] , R. Kaňka [-] - J. Žižka [-] , M. Minář [-] (64. P. Patera [-] ) - J. Kaňka [-] (83. P. Šariška [-] ) - J. Těmín [-] , A. Mucek [-] , D. Fibich [-] (88. T. Slezák [-] ) , J. Abrahám [-] , P. Štěpánek [-]

ŽK: 20. L. Balzer - 61. R. Kaňka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - KUDRNA Pavel, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.