Všestudy si ve šlágru kola rozdělily body s Vojkovicemi


Branky


1

220 diváků vidělo ve Všestudech zápas, který určitě stál za zhlédnutí. Hosté v něm ještě v poločase vedli zásluhou dvou tref L. Temiaka a po vyloučení domácího Švancary to s nimi vypadalo ještě lépe. Nakonec však berou pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný fotbal ozdobily dva góly Temiaka

Velké derby prvního s druhým celkem tabulky dostali pod svou správu krajští rozhodčí v čele s panem Kvasničkou. Za silného větru se oba týmy pustily do boje a hned od prvního souboje bylo jasné, že to hráče obou celků dnes bude bolet. K prvnímu zakončení se hned v 1. minutě dostal domácí Hakl, z otočky ale minul branku. Poté se ke slovu dostal i hostující tým, ale centr Plicky zaplachtil jen do náruče Lorence. Ve 13. minutě se na prostředku hřiště uvolnil Podivínský, vysunul za obranu Švancaru a jeho levačka rozvlnila síť. 1:0. Hned o 3 minuty později ale bylo vyrovnáno - L. Temiak se otočil na velkém vápně a zamířil přesně. 1:1. Následoval boj o každičkou část hřiště, k vidění byla spozsta faulů, osobních soubojů a strkanic. Ve 27. minutě ale zaváhala domácí obrana - Lorenc se nedohodl se Samkem a L. Temiak svým druhým gólem poslal hosty do vedení. První půlka se dohrála v hodně dusné atmosféře, které nepomohlo ani trio rozhodčích z Nymburska, kterému se pomalu ale jistě zápas začal vymykat z rukou...

Domácí i v deseti vyrovnávají

Do druhé půle došlo v domácím týmu ke střídání a přeskupení postů. Hrálo se opět od vápna k vápnu, až do chvíle, kdy byl v 50. minutě odpískán pokutový kop za faul Podivínského na L. Temiaka. Plicka ale nabídnutou šanci nevyužil, a tak byli domácí stále ve hře. Akci Všestud pak ale opět o kousek klesly v 61. minutě, kdy byl pro protesty po druhé žluté kartě vyloučen Švancara. Domácí ale jako by toto vyloučení stmelilo a dostávají se do tlaku. Hra na větší riziko se jim vyplácí a v 82. minutě přichází zasloužené vyrovnání - Vlk nacentroval z pravé strany a Podivínský svým typickým způsobem hlavou zavěsil. 2:2. I v závěru byly Všestudy aktivnějším celkem a ze dvou standardních situací dokázaly ohrozit Heimrathovu branku, skóre se ale už neměnilo, a tak se šlo do penalt, ve kterých hosté nedokázali proměnit ani jedinou, a tak zůstávají dva body doma.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Byl to boj a né moc hezký zápas. My jsme nehráli, co jsme chtěli a až za stavu, kdy nás bylo deset, se naše hra zlepšila. K řízení utkání se nebudu vyjadřovat, o tom si musí udělat obrázek každý, kdo toto viděl. Teď se musíme připravit ještě na další kola, která nás čekají.




Počet diváků: 220. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HLAVNIČKA Radek, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 10. 2016 21:03
Hráč zápasu V. Podivinsky. Za mě 10 bodů. Makal na obou stranách hřiště a rozhodl utkání včetně rozstřelu.. Klobouk dolů