0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Voselnu se diváci branek nedočkali


Branky


0

Třetí tým tabulky Úsilné přivítalo na svém hřišti vedoucí tým tabulky Loko ČB B. Hosté si minulý víkend připsali povinné tři body s Boršovem B a ve své cestě za rychlý návratem do Okresního přeboru pomýšleli na tři body i na hřišti Voselna. Domácí jsou stejně jako hosté, v soutěži neporaženi. A tuto sérii si nechtěli pokazit před domácími diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Úsilné
Robert Novák (hráč): "Do zápasu jsme nastupovali s mírným respektem k soupeři, který zatím soutěží prochází bez větších problémů. Postupem času jsme se více osmělovali a myslím si, že co se týče brankových šancí, měli jsme jich více. Hrál se pohledný fotbal a je jen škoda, že jsme nedali gól. Trošku nás mrzí výkon rozhodčího, který z toho místy dělal holomajznu."




Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - D. Kokrment [-] , A. Baloun [-] , P. Vazač [-] , T. Sláma [-] , J. Jírovec [-] , P. Švec [-] , J. Čada [-] , P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-] , M. Fajtl [-]

TJ Lokomotiva ČB B
J. Křiváček [-] - J. Vaněček [-] , P. Kamiš [-] , M. Janda [-] , R. Fošum [-] , P. Liška [-] , P. Křiváček [-] , Z. Marek [-] , J. Hruška [-] , J. Zýka [-] , J. Bobek [-]

ŽK: 78. J. Petrou , 82. P. Bobek . ČK: 88. A. Baloun .
Hráči zápasu: T. Sláma .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HORA Karel - KAPINUS Milan (N), SAHAN Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.