Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 15:00

23.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nakopal bych hráče do prdele, zlobí se trenér Vágner


Branky


28. T. Denk , 66. M. Drahorád , 71. M. Kravar , 75. Z. Štěpán (p.) - 2. M. Černý (p.)
0

Už ve druhé minutě se hosté dostali do vedení po proměněné penaltě a i nadále zatápěli Mariánskolázeňským. Po změně stran však úplně přestali hrát, vyklidili pole a Viktoriáni trestali. Výsledkem byly tři góly během devíti minut a jasná výhra Mariánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká penalta

Pěkně svižný start měl zápas Mariánek a Rokycan. Už po čtyřiceti vteřinách zaspala mariánskolázeňská obrana, když si nepohlídala unikajícího protihráče na pravé straně, následoval faul a pokutový kop. K němu si stoupl Michal Černý, a i když Šmejkal vystihl směr střely, na míč umístěný k tyči nedosáhl!

 

Domácí se samozřejmě snažili rychle srovnat, ale zrazovaly je vlastní nepřesnosti. Navíc měl rokycanský gólman Vild také správně postavené tyče, jak se ukázalo v 10. minutě po Kavalírově pokusu. Další velkou příležitost měl tentýž hráč za pár okamžiků, když zahrával přímý kop z hranice velkého vápna, míč však zakroutil mimo bránu.

 

Hráči v bílém ostřelovali rokycanskou bránu také pokusy z dálky, jenže ty se častokrát k Vildovi ani nedostaly. V 28. minutě jim tedy pomohl chybující gólman hostů, když neudržel balón po centru a do prázdné brány ho mohl uklidit stoper Tomáš Denk!

 

V samém závěru prvního poločasu měli lázeňští fotbalisté ještě pěknou šanci po rohovém kopu, balón do sítě však nepropašovali.

Totální kolaps

Druhé dějství začali aktivněji domácí, vyložené šance si ale vypracovat nedokázali. Většinu času se hrálo mezi vápny, ani jeden celek nebyl schopen vytvořit si souvislejší tlak, který by vedl k ohrožení soupeřova brankáře.

 

Přece jen se ale Mariánské Lázně dočkaly. V 66. minutě se přetažený míč dostal ke Kuhajdovi, ten ho potáhl po lajně a předložil ho Michalu Drahorádovi, před kterým už zívala prázdná brána! Ještě veseleji bylo o pár minut později. To se totiž prosadil Matěj Kravar poté, co obešel dva protihráče, a prostřelil Vilda!

 

Totální kolaps Rokycan pak vyvrcholil v 75. minutě, kdy se hosté dopustili faulu na Sadílka ve vápně a Zdeněk Štěpán zvýšil z penalty už na 4:1! Za osm minut byli domácí blízko vstřelení pátého gólu, brankář Vild se ale vyznamenal a zabránil další gólové radosti Mariánek.

 

Zápas se v závěrečných minutách už jen dohrál a Mariánské Lázně se tak mohou těšit z vítězství a větší jistoty, co se týče setrvání v divizi. Hosté takový luxus nemají.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Bojovné utkání. Nebyl to nějaký hezký fotbal. Dostali jsme gól hned ve druhé minutě, to nás znervóznělo. První půle byla z naší strany špatná, kazili jsme, naše hra neměla soudržnost. Ve druhém poločase to bylo o něco lepší a přineslo nám to góly. V závěru jsme znovu trochu ubrali a soupeř nás zatlačil. Nebylo to pohledné utkání, ale tři body jsme vybojovali.“

FC Rokycany
Trenér R. Vágner: „Nakopal bych naše hráče do prdele. Vedeme, pak přestaneme hrát, přenecháme iniciativu soupeři, prohráváme osobní souboje, nechceme hrát… Nechápu, nevím proč.“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] , M. Jakubík [-] , M. Buršík [-] (55. L. Kuhajda [-] ) , Z. Štěpán [-] (80. T. Šilhán [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] (83. P. Holub [-] ) , P. Kavalír [-] (85. D. Cinkanič [-] ) , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , V. Kafka [-] (75. J. Šaliga [-] )

FC Rokycany
J. Vild [-] - T. Cibula [-] (46. J. Kořínek [-] ) , J. Končal [-] , P. Grambal [-] , K. Vileta [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , J. Hereit [-] (85. O. Varga [-] ) , V. Kopečný [-] (78. J. Ječmen [-] ) , J. Vaščák [-]

ŽK: 1. M. Lukáš , 50. M. Buršík , 88. P. Holub - 8. J. Hereit , 15. P. Grambal , 66. J. Vild .
Hráči zápasu: M. Drahorád .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - KRUPKA Pavel, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.