V nadprůměrném zápase 3. třídy bral body Borek


Branky


7. M. Vaniš , 10. T. Tengl , 83. T. Tengl (p.) - 38. P. Kříž
0

Šlágr kola mezi nejlepšími celky jarní části vyzněl lépe pro domácí Borek, který připravil Lokomotivě ČB B první jarní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borek vlétl na Lokomotivu ve velkém stylu

Odložený šlágr kola, který se dohrával v pondělí dopoledne proti sobě svedl třetí tým tabulky z Borku a vedoucí Lokomotivu ČB B. Domácí Borek chtěl svým divákům nabídnou další tří bodovou podívanou a revanžovat se za sobotní selhání na půdě Boršova B, kde překvapivě padl poměrem 0:2. To hosté proplouvají jarem na vítězné vlně. Všechny čtyři jarní zápasy zvládli za tři body a v tabulce se dostali na samotný vrchol.

 

Domácí nastoupili do zápasu bez svého kapitána a tvůrce hry Franka, který si ze zápasu v Boršově odnesl zlomený nos. V úvodních minutách tak na sebe vzal zodpovědnost Tasy. Nejprve se po jeho akci prosadil v 7. minutě Vaniš a poslal Borek do vedení. O tři minuty později to byl znovu agilní Tasy, který rozjel domácí akci na jejím konci byl kanonýr mužstva Tengl, který přesným zakončením poslal míč podruhé za Kurucova záda - 2:0.

 

Hosté se oklepali ze špatného vstupu do zápasu po čtvrt hodině hry a začali se dostávat do šancí i oni. Hrál se fotbal nahoru dolů a diváka muselo strhnout nastolené tempo, které předváděli oba týmy. Zasloužené snížení přišlo pro Lokomotivu ve 38. minutě, když se prosadil Pavel Kříž a a třetí brankou ve dvou posledních zápasech snížil na poločasových 2:1. 

Tří bodovou pojistku vystřelil v závěru z penalty Tengl

Ani druhý poločas tempo hry neopadlo a oba soupeři předváděli divákům nadstandardní podívanou na 3. třídu. Do šancí se dostávali oba týmy, ale brankáři obou týmů odolávali nájezdům ofenzivních hráčů. Hosté se v závěrečných minutách tlačili před domácí branku, ale defenziva Borku v čele s brankářem Hřibem dál držela těsné vedení.

 

Hráči Lokomotivy vrhli všechny síly do útoku a vzadu začali vznikat okénka, do kterých pronikali z brejkových akcí domácí hráči. Deset minut před koncem se míče zmocnil nejlepší hráč domácích Tasy, byl faulován v pokutovém území a následovala penalta. K míči se postavil ten nejpovolanější, tedy Tomáš Tengl a proměněnou penaltou pojistil těsné domácí vedení. - 3:1 Borek si ve zbytku zápasu dvoubrankový náskok pohlídal. V tabulce se tak přiblížil svému soupeři na tři body a boj o postup do Okresu zůstává dál otevřený.



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Tomáš Tengl (hráč): "Dnes nás bylo jedenáct z toho většina pokopaných. Věděli jsme, že zápas Lokotkou bude těžký a chtěli jsme si doma zpravit reputaci po nepovedeném zápase v Boršově. Vlítli jsme na soupeře a zaslouženě vedli. Hrál se nadprůměrný zápas 3. třídy. Útoky se střídali na obou stranách a šance střídala šanci. Zápasu by slušela remíza, ale my jsme byli na konci zápasu šťastnějším týmem."




Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠPELINA Miloslav, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.