Újezd překvapivě porazil Ostřešany


0

Na podmáčeném hřišti Újezd dokázal vybojovat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup domácích

Újezd okupující dvanáctou příčku tabulky přivítal na svém hřišti, které se nenacházelo v nejlepším stavu, Ostřešany v čele s výborně chytajícím Jahelkou. Domácím se však vydařil vstup do zápasu a už v 5. minutě šli do vedení po gólu Martina Vohralíka - 1:0. Hosté nedokázali správně zareagovat a v 19. minutě dal druhou branku jak svou tak svého týmu Martin Vohralík - 2:0. Do poločasu již branka nepadla a tak možná trochu nečekaně šel Újezd o poločase do kabiny spokojenější.

Zlepšený herní projev hostů

Hosté do druhého poločasu nastoupili výrazně lépe, měli více ze hry, drželi míč na kopačkách, svého soupeře přehrávali, ale žádné velké šance si nedokázali vytvořit. Ostřešany se nemohly prosadit, otevřely hru a to potrestal Jan Huňáček v 89. minutě uzavřel gólový účet na konečných 3:0. Duležitá výhra pro Sokol Újezd, kterému to může přinést společně se třemi body skok o několik příček. Nespokojenost se startem Ostřešan do jarní části soutěže byla na hráčích i trenérech znát.



Ohlasy k zápasu



AFK Ostřešany
AFK Ostřešany: Opět špatný vstup do utkání. Začali jsme hrát až po druhém obdrženém gólu, ale gólové šance jsme si téměř nevypracovali. Domácí vstřelili 3 góly ze 4 střel na bránu, oproti tomu hosté z 10 střel na bránu žádný gól. Bylo to první utkání na jaře, kdy jsme soupeře přehrávali, ale šance stejně nepřicházeli. Úroveň utkání ovlivnil tragický stav "hřiště", které bylo podmáčené, rozježděné traktorem, místy bez trávy a největší "ozdobou" bylo brankoviště, ve kterém byl alespoň 20cm dolík.Snad už v příštím zápase navážeme na podzimní formu.



Sestavy



AFK Ostřešany
M. Jahelka [-] - Z. Sekyrka [-] (46. M. Moravec [-] ) , M. Havelka [-] (15. J. Vilím [-] ) , D. Paštyka [-] , O. Dufek [-] - L. Drbohlav [-] , J. Tejnecký [-] (75. J. Havlíček [-] ) , J. Šoupal [-] , M. Půlpán [-] , T. Mrázek [-] (65. P. Hodás [-] ) - L. Moravec [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bém Zdeněk - ČAPEK Bohuslav, ZAVŘELOVÁ Soňa.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.