Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Moravany si bravurně poradily s Přelovicemi


Branky


0

Hostující tým musí snášet už druhou prohru 5:1 v řadě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky začal lépe pro domácí rezervu Moravan

Hostující Přelovice začly po minulém výprasku od Bohdanče trochu nervózně a tak měli domácí převahu. V 15. minutě ještě hosty od pohromy dvakrát zachránil brankář Poříz. Ve 21. minutě přišel přímý kop domácích, jenž neproměnili. Rozhodčí ovšem přímý kop nechal opakovat a tentokrát se domácí nemýlili, prosadil se hlavou obrovitý Švadlenka. Hosté se k ohrožení branky dostali až ve 40. minutě a hned z toho byl gól. Po ose Hladík - Vohralík - Šprync posledně jmenovaný zakončil podél golmana. Radost však netrvala dlouho, jelikož se ve 45. minutě prosadil domácí kapitán Milan Bakeš, jenž potrestal po narážečce chybu hostujícího Šprince.

Domácí tým si pohlídal vedení a dokonce ho i navýšil

Do poločasu vstoupili lépe hosté, mohli vyrovnat nebo dokonce otočit skóre zápasu, to se jim však nepovedlo a přišel trest. Hostující naděje podržel ještě Poříz, ale po sporné situaci, kdy rozhodčí nechal ve hře pokračovat, se prosadil domácí Josef Hynek. Góly přidali ještě Švadlenka a opět Hynek. Nebýt hostujícího brankáře Poříze, jenž hecoval hosty a burcoval je k lepšímu výkonu, mohlo to skončit mnohem větším debaklem.



Ohlasy k zápasu



TJ Přelovice
TJ Přelovice: Na výkon proti Bohdanči jsme bohužel navázali i v Moravanech. Dokonce i se stejným výsledkem... K bídnému představení našich se také připojili i rozhodčí Prokop, Baťa a Novák, z nichž jen posledně jmenovaný snese přísnější měřítko. Náš výkon dostává povážlivé trhliny. I když stále přebýváme na 4. příčce tabulky, k sestupovým pozicím je velmi blízko, pouhých 7 resp. 9 bodů. Bezpodmínečné probuzení by mělo přijít v neděli doma proti Nemošicím. Ale pozor i tam jsme prohráli "oblíbeným" výsledkem 1:5.



Sestavy


TJ Sokol Moravany B
P. Raba [-] - M. Bakeš [-] (78. M. Kaluža [-] ) , M. Knotek [-] , B. Půlpán [-] , L. Švadlenka [-] (87. J. Hlaváček [-] ) , T. Fišer [-] , T. Fibikar [-] (83. D. Blažej [-] ) , M. Kulhánek [-] (64. D. Smejkal [-] ) , D. Kubík [-] , J. Hynek [-] , M. Horák [-]

TJ Přelovice
Š. Poříz [-] - P. Vohralík [-] , L. Hladík [-] , T. Pracz [-] (56. P. Uhlíř [-] ) , R. Šprinc [-] , A. Šprync [-] , V. Řehák [-] , B. Blažek [-] (30. O. Šimák [-] ) , D. Hajn [-] , L. Bidlo [-] (67. J. Kučera [-] ) , R. Šimák [-] (53. M. Malý [-] )

ŽK: 76. L. Švadlenka - 63. O. Šimák .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Prokop Lukáš - BAŤA Tomáš, NOVÁK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.