Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverénní Rosice na domácí půdě nezaváhaly


0

Rosice nad Labem přivítaly na své půdě Mikulovice a téměř celý zápas si držely dvougólový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v zajimavém prvním poločase

Rosice nad Labem, které výborně zvládly zápas v Dřítči poměrem 1:6, přivítaly na svém hřišti Mikulovice, které taktéž vyhrály, a to na půdě Dašic. Dal se očekávat ofenzivní zápas, a to se také naplnilo. V 7. minutě otevřel gólový účet zápasu Marek Bartoš a poslal domáci mužstvo do jednobrankového vedení - 1:0. Domácí pokračovali v aktivní nátlakové hře a přidali o dvanáct minut později další branku. Trefil se Filip Vratišovský a jeho mužstvo vedlo po dvaceti minutách zápasu už o dvě branky. Snížit hostům na jednobrankové manko se podařilo ve 32. minutě a trefil se Josef Plesinger - 2:1. Domácí odpověděli takřka z rozehrávky, ve 33. minutě vrátil pohodový dvoubrankový náskok Jiří Růžička - 3:1. Další branky už jsme se v prvním poločase nedočkali, domáci kontrolovali hru a po první půli vedli o dvě branky - 3:1.

Domácí si uhlídali vítězství

Mikulovice skvěle vstoupily do druhé půle. Už ve 48. minutě se trefil Jakub Kříž a zdramatizoval celý zápas, snížil totiž na 3:2. Domácí ale drželi míč více na kopačkách a šance Mikulovic přicházely jen ojediněle. V 74. minutě vstřelil duležitou pojištovací branku Filip Bartoš a Rosice tak vedly znovu o dvě branky 4:2. V 91. minutě kosmeticky v závěru zápasu upravil skóre dvougólvý střelec Jakub Kříž - 4:3. Rosice tak opět potvrdily, jak skvělou sezónu zažívají a jdou vstříc postupu do vyšší soutěže.



Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem
M. Vlček [-] - D. Rousek [-] , P. Prokůpek [-] , R. Červenka [-] (84. O. Pipek [-] ) , J. Pešek [-] - D. Hovorka [-] (81. Z. Voleský [-] ) , J. Rogovik [-] , J. Růžička [-] , F. Vratišovský [-] (79. J. Lejsek [-] ) - F. Bartoš [-] , M. Bartoš [-] (76. P. Zelinka [-] ) -

SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - R. Vyskočil [-] , J. Plesinger [-] , J. Hyxa [-] (46. L. Václavek [-] ) , R. Stefanov [-] , L. Křivka [-] , J. Kříž [-] , P. Vencl [-] , T. Soukup [-] (79. M. Karlík [-] ) , P. Štěpán [-] , T. Karlík ml. [-]

ŽK: 23. R. Červenka , 26. J. Rogovik - 55. L. Křivka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Nekvapil David - OLAJOS Viliam, ORTIKOV Akhrorjon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.