1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězi ve Vojkovicích rozhodla až dvanáctá série penalt!


Branky


0

Dlouhý bezbrankový boj a následně obdobně dlouhá penaltová bitva - to bylo fotbalové menu servírované ve Vojkovicích. V duelu druhého se třetím týmem tabulky tak body ztratily oba celky, z čehož mohou těžit Všestudy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký tlak Vojkovic ke gólu nevede

Velmi zajímavý zápas silných týmů se dal očekávat ve Vojkovicích. Domácím se do sestavy vrátil L. Temiak, museli se ale obejít bez své brankářské jedničky Heimratha ml. To hostující ztráty v sestavě byly citelnější - zejména mladý útočník Šobr by se trenérovi jistě hodil. Hosté ale i tak chtěli těžit z výborné jarní formy a obrat soupeře o body. Začátek zápasu ale zastihl v jednoznačně lepším rozpoložení domácí Vojkovice. Jejich hráči bušili do obrany Libiše B a v prvních 30 minutách zápasu prakticky vůbec nepouštěli soupeře do hry. Domácí si rovněž vytvořili velké množství standardních situací, které ale pozorná obrana hostí dokázala vždy odvrátit. Nutno podotknout, že při některých situacích stálo při hostujících obráncích v čele s brankářem Škrnou velké štěstí. Hosté hrozili z ojedinělých brejků, ke vstřelení branky ale měli poměrně daleko, a tak museli být rádi za poločasovou remízu 0:0.

Vyloučení Eisnera v závěru už nic neřeší

Také ve druhém poločase byla větší aktivita na kopačkách domácích fotbalistů, kteří marně hledali skulinky v soupeřově obraně. Libiš B se i nadále spoléhala převážně na obranu a na útočné výpady jejím hráčům příliš sil nezbývalo. Hrál se spíše bojovný fotbal, který příliš pohledných situací nenabízel. Hodně starostí měl ale sudí Jahoda, jelikož postupem času začínaly na hřišti plát emoce. Ty odneslo hned 6 hráčů žlutou kartou, přičemž jeden z nich ji viděl dokonce dvakrát. Hostující záložník Eisner v 89. minutě přerušil slibnou akci soupeře a musel hřiště opustit předčasně. Hosté i v oslabení ale ztrátu cenné remízy nedopustili, a tak se šlo do penalt. V nich za stavu 6:6 neproměnil matchball hostující Pospíšil, a tak rozhodl až neúspěch Fajta za stavu 11:10, díky kterému zůstává dvoubodová výhra doma.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme přijeli do Vojkovic s cílem uhrát co nejlepší výsledek. Od začátku nemohl nastoupit Žák - tahal ho sval, Pospíšil přijel z Velvar až na druhou půli, Chorvát měl natažený sval a Pazdera opět obnovené zranění, takže jsem musel vzít kluky z dorostu, kteří měli za sebou ranní utkání. Věděl jsem, že musíme velmi dobře bránit a hrát na brejky. Ale od začátku se do nás domácí zakousli a chtěli hned rozhodnout, naštěstí jsme obrovský tlak ustáli. Vydřeli jsme bod, penalty byla loterie. Musím dnes kluky pochválit za obrovskou bojovnost a obětavost. Nejlepší hráč našeho týmu se těžko vybírá, protože všichni hráli všichni na doraz, ale jednoho musím napsat: Ryšlavý Jakub a Škrna Michal společně zabránili jasnému gólu.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - T. Jonák [-] , P. Král [-] (69. J. Stuchlý [-] ) , J. Juklíček [-] , M. Priatka [-] , L. Plicka [-] , K. Temiak [-] (90. J. Linhart [-] ) , K. Pražák [-] , L. Temiak [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-]

TJ Sokol Libiš B
M. Škrna [-] - B. Ghanmi [-] , T. Buzek [-] (62. T. Pospíšil [-] ) , F. Míšek [-] (68. M. Žák [-] ) , M. Brynda [-] (74. D. Bubeníček [-] ) , D. Fajt [-] , O. Eisner [-] , R. Pilař [-] , M. Novák [-] , F. Mündl [-] , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 40. L. Temiak , 60. L. Plicka , 90. J. Juklíček - 29. T. Buzek , 30. O. Eisner , 31. F. Mündl , 76. M. Žák . ČK: 89. O. Eisner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jahoda Petr - PRINC Jiří, KUDRNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.