1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice se vzchopily a v poslední minutě vybojovaly výhru


Branky


0

Poté, co se v minulém kole ani nedokázali sejít k utkání v plném počtu, zdáli se být fotbalisté Vehlovic odepsáni z boje o záchranu. O týden později je ale vše jinak a výhra v poslední minutě může Vehlovické polít živou vodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném poločase branka nepadla

Jednu z posledních šancí, jak zlepšit své vyhlídky na záchranu soutěže, měli fotbalisté Vehlovic. Ti v 19. kole přivítali nevyzpytatelného soupeře z Dolních Beřkovic a dal se očekávat spíše boj než branková přestřelka. Skóre se ale mohlo rychle měnit - už v první minutě zápasu se totiž domácí dostali k nebezpečné střele, kterou brankář Karda neudržel a Chorvát vracel z hranice vápna míč do opuštěné branky. Jeden z obránců Beřkovic ale předvedl bleskový návrat do pozic a dokázal míč z branky vyrazit. Po této velké úvodní šanci se hra urodila a hrál se vesměs vyrovnaný zápas. Obě strany si vytvořily náznaky šancí, brankáři Brejša s Kardou ale byli pozorní, a tak se skóre neměnilo.

 

Na vítěznou branku Vališe navazuje zbytečný incident

Druhá půle nabídla od začátku mnohem ofenzivnější podívanou. Domácí fotbalisté se tlačili více za vedoucím gólem, jejich střely ale nebyly vůbec nezbezpečné a brankář Karda neměl s jejich zneškodněním přílišný problém. Mnohem větší šance se objevily na druhé straně, když se hosté dostali hned dvakrát k samostatnému úniku na Brejšovu branku, domácí brankář ale dokázal pokaždé včas vyběhnout a akci zmařit ještě před zakončením. Hra se ve druhé půli přiostřila, což musel sudí Švancara vyřešit udělením několika žlutých karet. Zajímavá situace před brankou Dolních Beřkovic přišla v 83. minutě, Vališovi se ale ve výborné pozici zamotal míč mezi nohy a nemohl tak pořádně vystřelit. Rozhodnutí si tak Vehlovičtí schovali na poslední minutu zápasu - rozehrávka přímého kopu se vydařila a míč našel hlavu nabíhajícího Vališe, který rozradostnil domácí příznivce. 1:0. V nastaveném čase měli hosté poslední šanci na vyrovnání, když přímý kop posílal na deset svých spoluhráčů do vápna brankář Karda. Celá akce však byla záhy ukončena - hostující útočník J. Kaňka totiž neudržel nervy na uzdě a pěstí srazil obránce domácích Michálka. Následovala červená karta a konec zápasu za stavu 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: V sobotu jsme hostili družstvo Dolních Beřkovic a, když nepočítám dlouhodobě zraněné, konečně jsme se sešli v plném počtu. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, jelikož jsme byli hladovější po brance. Ocenění si zaslouží výkony obou brankářů.

TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - hrající trenér: Do zápasu jsme vstoupili vlažně a hráli jsme tak, jako bychom čekali, že se domácí porazí sami. Domácí bojovali a my hráli pořád stejně bez většího zájmu se o vítězství porvat. Gól jsme dostali v poslední minutě, sice z ofsajdu, ale domácí prostě víc chtěli. Stačila jim k vítězství bojovnost a náš laxní přístup od začátku do konce.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Novák [-] , J. Najman [-] , V. Štauber [-] , L. Feigl [-] (66. I. Přáda [-] ) - V. Přáda [-] , O. Michalík [-] , J. Mašek [-] (46. P. Procházka [-] ) - M. Sochůrek [-] (68. P. Marek [-] ) , D. Chorvát [-] , J. Vališ [-] -

TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Březina [-] - M. Minář [-] (80. D. Plzák [-] ) - J. Chabada [-] , J. Kaňka [-] , J. Žižka [-] , P. Štěpánek [-] , K. Špavelko [-] , R. Kaňka [-] , D. Fibich [-] , J. Těmín [-]

ŽK: 21. L. Feigl , 57. M. Sochůrek - 38. J. Kaňka , 49. J. Žižka , 60. J. Chabada , 68. R. Kaňka . ČK: 91. J. Kaňka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - PIXA Josef, HAMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.