3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy vezou z Lobkovic cenný bodík


Branky


0

Další bod do sbírky si připisují fotbalisté Veltrus, podruhé ve dvou týdnech ale nedokázali zisk zdvojnásobit v pokutových kopech. Dnes budou o to smutnější, že nedokázali udržet dvoubrankové poločasové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veltrusy jdou překvapivě do dvojnásobného vedení

Azylu v Hostíně museli k dalšímu domácímu utkání využít fotbalisté Lobkovic. Důvodem byla rekonstrukce zavlažování na jejich vlastním pažitu. A od začátku se zdálo, že by jim tato nucená změna nemusela vadit - dařilo se jim udávat tempo hry a dostávat se do šancí, ale bez gólového úspěchu. Naopak, v 19. minutě přišla chyba v rozehrávce, po které vyrazily Veltrusy do útoku a Dinka dokázal jejich první vážnější šanci proměnit v branku. 0:1. I v dalších minutách se Lobkovičtí tlačili dopředu, jejich akcím ale chyběla přesnější koncovka, a tak přišel druhý trest. Ve 33. minutě zakončil další brejk kapitán týmu Melišík a zvýšil vedení svého týmu. 0:2. Snaha domácích vyšla proti zahuštěné obraně soupeře naprázdno, a tak se skóre až do poločasové přestávky neměnilo.

Hynek vyrovnává pár minut před koncem

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s viditelnou chutí zvrátit výsledek na svou stranu. Jeho snahu ale pravidelně pohlcovala domácí obrana v čele s brankářem Nádeníkem, který skvěle četl hru a likvidoval dlouhé míče za hostující obranu. Veltrusy i nadále spoléhaly na nebezpečné brejky, při nichž se několikrát zapotil i domácí brankář Bricín, další branka z toho ale nebyla. V 61. minutě se domácí konečně dočkali. Jejich střela po odraženém míči byla jedním z obráncům odražena pouze ke Slovákovi, který nekompromisně prostřelil brankáře. Hosté ještě reklamovali ofsajd, gól byl ale uznán. 1:2. Hra pokračovala i nadále ve stejném duchu - velký tlak domácích narušovaný velmi nebezpečnými brejky hostů. Nejblíže skórování byl domácí střídající Hlaváček, jeho pumelici ale zastavilo břevno. Vyrovnání tak přišlo až v 86. minutě, kdy hostující obránce zaváhal v souboji s důrazně napadajícím Slovákem a ten předložil na Hynka, který bez váhání rozvlnil síť. 2:2. V závěru si mohli po chybě lobkovické obrany vzít vedení zpět hosté, svou šanci ale neproměnili, a tak utkání dospělo do penalt. V nichž zazářil brankář Lobkovic Bricín, když první tři exekutory hostí vychytal a zajistil tak svému týmu bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Před utkáním jsme obdrželi opět velký počet omluvenek, a tak nám nezbývalo než se s tím poprat. V první půli jsme udávali tempo hry, hosté ale hrozili po našich chybách z brejků a dvakrát udeřili. V kabině jsme si řekli, že nesmíme sklopit hlavy, ale pokusit se dát kontaktní gól, což se nám podařilo a v závěru jsme zásluhou Hynka vyrovnali. Podle předvedených výkonů byla dělba bodů asi zasloužená. I když jak jeden, tak druhý tým mohl vstřelit branek mnohem více a zlomit tak utkání na svou stranu.




Sestavy


FC Lobkovice
M. Bricín [-] - D. Hynek [-] , J. Slovák [-] , J. Bauer [-] , L. Frýzek [-] , M. Štěpán [-] , O. Venglař [-] , J. Pipošiar [-] , J. Hejsek [-] , V. Šeda [-] , O. Bareš [-]

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Balzer [-] , J. Bittner [-] - D. Weiner [-] , M. Melišík [-] , F. Hofman [-] , O. Packa [-] - P. Kubata [-] , T. Dinka [-] , I. Štofl [-] - J. Bittner [-]

ŽK: 59. O. Packa .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - HORVÁT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.