2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počaply v závěru rozhodly o své výhře


Branky


0

Více než hodinu a čtvrt čekali diváci v Horních Počaplech na první gól zápasu. Až v 78. minutě je rozradostnil domácí Fikart, na nějž v závěru navázal Žídek a všechny body tak zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal branku nepřináší

Sérii tří naúspěchů na úvod jara chtěli přerušit fotbalisté hostujícího Hořína. Horních Počaply jsou ale silným soupeřem, který chtěl na domácím hřišti také stoprocentně bodovat. Domácí se tentokrát ale museli obejít bez obou svých zkušených stoperů Martince s Lédlem, a tak bylo otázkou, jak si jejich obrana poradí s patnáctigólovým střelcem Polanským. Hosté, vědomi si své nepříznivé série, začali zápas z poctivé obrany, z níž vyráželi k rychlým brejkům. Domácí tým se k větším šancím nedokázal prosadit. Až v závěru poločasu začalo být před Landsmanovou brankou poněkud rušněji, úplně vyložená šance z toho ale nebyla a gól také ne. První půle tak skončila zaslouženou bezbrankovou remízou. 0:0.

Neproměněná penalta nemusí Počaply mrzet

Obraz hry se se začátkem druhého poločasu nezměnil. Domácí dobývali a Hořínští se snažili maximálně využívat Polanského rychlost. Ani jedna taktika nebyla dlouho úspěšná, až se domácímu týmu naskytla skvělá příležitost z pokutového kopu. Akcie svého týmu ale podržel nad vodou brankář Landsman, který skvělým zákrokem ubránil své čisté konto. Neproměněná velká šance hráče Horních Počapel nepoznamenala a poslední dvacetiminutovka zápasu patřila jim. V 78. minutě přesně zamířil Fikart, kterého o pět minut později doplnil svou třetí brankou ve dvou zápasech Žídek a o vítězi tak bylo rázem rozhodnuto. Horní Počaply zlepšeným výkonem v závěru zápasu udolaly hostující Hořín 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Počaply
Milan Hanuš - útočník: Zápas byl od začátku na obě strany opatrný, hrálo se o důležité tři body. Hořín hrozil spíše z brejků, které se nám dařilo ubránit. Děkuji klukům za předvedený výkon.

AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Vývoj zápasu jsme očekávali. Díky komplikacím se sestavou jsme začali hrát z obrany a přecházet do rychlých brejků. Dle možností jsme i tak zápas rozehráli a chtěli jsme být nadále trpěliví. Bohužel naši hráči nedokáží udržet své aktivity na uzdě a navíc přidají i něco navíc - neochotu. Domácí si šli pro vítězství více. Své šance jsme zahodili a domácí je proměnili. Excelentní výkon podal brankář Tomáš Landsman, ale na opačné straně vidím i negativa, a to hru obou našich krajních záložníků, z jejichž výkonu jsem hodně zklamaný. První se podílel na penaltě a dalších herních zkratech a druhý se viditelně podepsal pod druhý gól domácích. Domácím výhra patří zaslouženě, hlavně pak za posledních 15 minut, kde se výsledek lámal.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - J. Vrňák [-] , D. Slezák [-] , J. Žídek [-] , J. Vokoun [-] , M. Hanuš [-] (73. J. Plíhal [-] ) - D. Malinský [-] (17. J. Dohnal [-] ) , B. Fikart [-] , R. Toman [-] , P. Šuta [-] (89. J. Petera [-] ) - J. Trubička [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - D. Vermach [-] , P. Machek [-] , R. Rulec [-] , J. Liška [-] - M. Holoubek [-] , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

ŽK: 41. D. Slezák , 74. B. Fikart , 81. J. Plíhal - 15. D. Vermach , 51. M. Holoubek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRINC Jiří - PIXA Josef, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.