Hořín si gólem Polanského připisuje první jarní výhru


Branky


0

První jarní body mají na svém kontě fotbalisté Hořína. Těm v domácím zápase proti Lobkovicím stačil jediný gól Polanského na vydřenou výhru 1:0. Hostům ke gólu nepomohla ani přítomnost střelce Blahuta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanský už ve 4. minutě otevírá skóre

Pátý pokus na zisk prvních jarních bodů čekal na fotbalisty Hořína. A že tentokrát už opravdu musí, bylo zřejmé od úvodních minut zápasu. Domácí na svého soupeře z Lobkovic vlétli, výborně se pohybovali a nutili tak hostující hráče k individuálním chybám. Už ve 4. minutě podskočil jednomu z lobkovických obránců míč pod nohou, čehož využil napadající Polanský a vydal se osamocen na Bricínovu branku. Domácí střelec si poradil i se zakončením a otevřel skóre. 1:0. Hosté byli rychlou brankou opaření, i nadále kupili chybu za chybou a nemohli se dostat do utkání. Toho Hořínští využívali a na hřišti dominovali, nedokázali ale svou převahu vyjádřit gólově. Akcie Lobkovic držel skvělými zákroky nad vodou brankář Bricín, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Hořín hlídá první jarní výhru

V poločase používal hostující trenér Starý hodně hlasitý projev a každému muselo být jasné, že není s hrou svého týmu spokojen. Provedl také jednu změnu v sestavě a hosté se od začátku druhé půle výrazně zlepšili. Zejména v pohybu se rázem dokázali vyrovnat domácím fotbalistům a několikrát se nebezpečně nastěhovali před branku Hořína. Žádná vážná šance z toho ale nebyla a s přibývajícími minutami začaly oběma týmům docházet síly. Domácí se tak stáhli hlouběji do obrany a hosté marně dobývali. Domácí své nebezpečné brejky nedokázali dotáhnout do konce a několik náznaků si dokázali vypracovat i Lobkovičtí, žádný drtivý tlak to ale nebyl, a tak mohli domácí po devadesáti minutách oslavit první jarní výhru!

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Všichni si uvědomovali důležitost zápasu, který měl zlomit naše čekání a přinést první jarní body. Začali jsme velmi dobře a velkým nasazením a pohybem jsme hostům znepříjemnili hru. Dopředu jsme věděli jak hrát a tomu podřídili i taktiku. V prvních 25 minutách jsme měli 4 gólové příležitosti a nastřelili i tyč. Nejen, že jsme své šance zahodili, ale přišli jsme o kapitána týmu Cífku a na konci 30 minuty svítilo na světelné tabuli jen hubených 1:0 místo 4:0. Ve druhé půli hosté přidali, ale všechny jejich akce posbírala naše obrana a navíc jsme si vytvořili další šance, které jsme neproměnili. Největší příležitost hostů bravurně kryl náš brankář a po spolehlivém plnění obranných povinností týmu jsme zaslouženě brali tři body. Ocením výkon Dana Vermacha, který vyčníval nad ostatní. Hosté prokázali svou kvalitu.

FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Vyjížděli jsme na hřiště Hořína, který se konečně potřeboval chytit a s naší absencemi zdecimovanou sestavou jsme byli ideální oběť. Krom dlouhodobě chybějících Nezbedy a Melicha se náš tým musel tentokrát obejít ještě bez opor Hejska a Slováka. Do zápasu jsme ale šli s tím, že se chceme pokusit nějaké body získat. První půle se nám ale vůbec nepovedla a vlastními chybami jsme soupeři nabízeli šance. V poločase proběhla bouřka v kabině a zlepšili jsme se, žádnou z šancí jsme ale nevyužili, a tak si domácí připsali výhru, která je za první půli zasloužená.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRINC Jiří - EDER Oldřich, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.