M. Prachař 53. (vl.)
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice ztratily bod v Kostelci


Branky


53. M. Prachař (vl.) - 63. L. Plicka
0

Další ztrátu v dostizích o první místo zaznamenali fotbalisté Vojkovic. Těm k výhře nepomohlo ani vyloučení domácího kapitána Chvátala 22 minut před koncem zápasu. Útěchou jim může být alespoň výhra 2:4 na pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branku nepřináší

Povzbuzeni těsnou ale zaslouženou výhrou na hřišti Pšovky B vstoupili do dalšího utkání fotbalisté Labského Kostelce. Ti začali po zimní pauze vyhrávat a vzdalují se sestupovým vodám, což chtěli potvrdit také proti silným Vojkovicím. Zápas byl pikantní pro trojici vojkovických hráčů - bratry Temiaky a Priatku, kteří právě v Labském Kostelci ještě v minulé sezóně působili. Všichni tři jmenovaní se objevili v základní sestavě hostů, neměli to ale vůbec jednoduché. Domácí tým se totiž prezentoval bojovným a běhavým fotbalem. Šance ke skórování si sice nevytvářel, ani hosty ale nepouštěl do výraznějšího tlaku, a tak si diváci v první půli na své nepřišli. 0:0.

Domácí i bez vyloučeného Chvátala drží remízu

Vojkovice byly v první půli přeci jen o něco aktivnějším celkem, o to větší ránou pro ně byla situace z 53. minuty, kdy se domácí poprvé dostali k výraznějšímu ohrožení branky a hned z toho byl gól. Nešťastně totiž zasáhl hostující Prachař a srazil si míč do vlastní branky. 1:0. Hosté se herně spíše hledali, na odpověď ale sílu našli o 10 minut později, kdy se prosadil jejich nejlepší střelec Plicka. 1:1. V 68. minutě se zdálo, že Vojkovice strhnou výhru na svou stranu - to když byl po druhém žlutém faulu vyloučen domácí defenzivní hráč a kapitán týmu Chvátal. Hosté si vytvořili několik šancí a po pádu Pražáka ve vápně se domáhali i penalty, žádná z těchto akcí ale gólem neskončila, a tak srdnatě bojující Labský Kostelec dotáhl zápas až k penaltám. V nich slavili zkušenější hosté a připsali si tak bonusový bod.



Ohlasy k zápasu



SK Vojkovice
Vyjádření SK Vojkovice: V první řadě bych chtěl smeknout před Jirkou Černým, který mě v jednom souboji fauloval, ale rozhodčí zákrok viděl zcela opačně a odpískal faul ode mě. Jirka následně zakopnul míč do autu a omluvil se za faul. Někdo z domácích fanoušků na něj pokřikoval, proč to udělal, že se to nedělá. Takovou reakci vůbec nechápu, podle mě takhle má vypadat fotbal! Správný přístup, smekám před ním. Víc takových fotbalistů. Udivuje mě, že už nás podruhé za sebou pískali stejní rozhodčí, pan Jahoda si dokonce na webu Fotbalunas.cz tipnul vítězství Kostelce a následně nám jde odmávat zápas, to jsem snad ještě nikdy neviděl. Jak minulý zápas s Libiší, tak i tento bylo znatelné, že něco není v pořádku. Jinak bod pro Kostelec za bojovnost asi zasloužený. Snad se jim bude dařit, klukům fandím. Určitě ještě získají dost bodů.



Sestavy


SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - A. Ploc [-] (46. P. Kocourek [-] ) , O. Brodňanský [-] , M. Uerikua [-] , L. Pazderka [-] , V. Hlavatý [-] (90. V. Suchý [-] ) , A. Mlejnek [-] , L. Chvátal [-] , T. Novák [-] , P. Klíma [-] , J. Černý [-]

SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - M. Ördög [-] (61. J. Linhart [-] ) , P. Král [-] , M. Tetiva [-] , M. Priatka [-] , L. Plicka [-] , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , L. Temiak [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-]

ŽK: 38. L. Chvátal , 44. V. Hlavatý , 56. M. Uerikua , 83. P. Kocourek , 90. T. Novák - 41. M. Ördög , 85. J. Linhart , 90. K. Temiak . ČK: 68. L. Chvátal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRINC Jiří - JAHODA Petr, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.