3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Eisner v závěru rozhodl o výhře Libiše B


Branky


18. M. Šobr , 39. J. Křtěn , 89. O. Eisner - 23. D. Hynek , 73. J. Bauer
0

Sympatický výkon předvedl v derby hostující tým Lobkovic a po Bauerově vyrovnání to vypadalo, že bude odměněn ziskem bodu. Proti byl ale domácí kapitán Eisner, který v předposlední minutě rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lobkovice kvalitním výkonem vzdorují favoritovi

Útočná trojice s divizními zkušenostmi měla hned v úvodu zápasu rozhodnout utkání ve prospěch domácí Libiše B. Právě trio Šobr, Křtěn, Novotný dělalo svým pohybem hostující obraně velké problémy, ta se ale s nelehkou úlohou popasovala výborně a nepouštěla domácí do větších šancí. Až do 18. minuty, kdy blyl právě Křtěn nedovoleně zastaven kousek před velkým vápnem a Šobr se z nařízeného přímého kopu trefil přesně. 1:0. Obdržená branka však hosty nakopla k ještě lepšímu výkonu, jejich obrana si začala počínat důrazněji a dařilo se jí eliminovat domácí útočníky. Vzpruhou bylo Lobkovickým i šťastné vyrovnání z 23. minuty, kdy Hynek centroval míč z poloviny hřiště, brankář Kaul si zakřičel, čímž odvolal ze hry stopera Nováka, nestačil ale zareagovat na odskok a mohl jen smutně koukat, jak míč padá za jeho záda. 1:1. Další minuty první půle byly vyrovnané - domácím se totiž příliš nedařila kombinace, a tak se rodily šance na obou stranách. Skóre se měnilo až ve 39. minutě, kdy byl Křtěn u míče za obranu dříve než brankář Heinrich, obhodil si ho a zamířil do prázdné brány. 2:1.

 

Eisner rozhoduje minutu před koncem

Druhý poločas pokračoval ve stejném vysokém tempu - hosté se dokázali srovnat s hrou soupeře a dobrým napadáním si také vytvářeli šance. Oboustranně zajímavý fotbal vyústil ve vyrovnání ze 73. minuty, kdy se do vápna vřítil Bauer, zasekl míč před vybíhajícím brankářem i vracejícím se obráncem a chladnokrevně zakončil. 2:2. Po této brance se zdálo, že Lobkovickým dochází síly a začali se soustředit výhradně na obranu. To se jim dlouho s vypětím všech sil dařilo, ačkoli si Libiš B vypracovala dostatek zajímavých příležitostí ke střelbě. Hostující obranný val ale nevydržel - Chorvát poslal krásný míč na Žáka, ten prošel do vápna a zpětnou přihrávkou našel Eisnera, který se nemýlil. Domácí tak v 89. minutě strhli vítězství na svou stranu. 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes vybrat nejlepšího hráče není jednoduché, protože se musíme nad sebou zamyslet - poslední 3, možná 4 kola hrajeme velmi nezodpovědně. Ale i přesto se mi nejvíc líbil náš krajní obránce Chorvát. Jinak musím poděkovat klukům z dorostu a z áčka, že nás doplnili. Spokojenost samozřejmě je se třemi body, derby nebylo vůbec jednoduché. Teď zajíždíme do Dolních Beřkovic a musíme se na to velmi dobře připravit, protože venku se nám vůbec nedař. A když to ještě sečtu s tím, jakou máme formu... no, snad se zvedneme. Měli by se do sestavy vrátit hráči z výletů, tak to snad bude lepší.

FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Opět jsme vyráželi k utkání s úplně jinou sestavou, naše mužstvo posílili 4 zkušení borci z našeho B-týmu a po zranění se vracející Hejsek. Do utkání jsme vstupovali s tím, že utkání bude fyzicky náročné, hřiště je větší a Libiš proti nám nasadila do útočně fáze hned tři borce, kteří pravidelně nastupují za divizní A-tým. Za bojovný výkon jsme si alespoň bod určitě zasloužili, ale bohužel jsme vyšli opět bodově naprázdno. Ale i přes prohru jsme byli spokojeni s výkonem našich borců, kteří celé utkání odjezdili "po prdeli" a vydali ze sebe, co mohli. Za to jim patří velké poděkování.



Sestavy


TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Šobr [-] (77. O. Havlík [-] ) , P. Novotný [-] (82. M. Brynda [-] ) , J. Křtěn [-] (65. R. Pilař [-] ) , T. Pospíšil [-] (33. M. Žák [-] ) , J. Ryšlavý [-] , P. Chorvát [-] , D. Bubeníček [-] (60. F. Mündl [-] ) , T. Buzek [-] , O. Eisner [-] , M. Novák [-]

FC Lobkovice
R. Heinrich [-] - J. Slovák [-] (59. R. Hlaváček [-] ) , R. Horký [-] , J. Bauer [-] , R. Šiler [-] (72. M. Lechermayer [-] ) , J. Hejsek [-] , T. Fingerhut [-] , J. Pipošiar [-] (46. L. Weishäupl [-] ) , M. Bubník [-] , V. Šeda [-] , D. Hynek [-]

ŽK: 27. J. Křtěn , 50. M. Šobr , 71. M. Žák - 50. L. Weishäupl , 90. J. Hejsek .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: EDER Oldřich - HORVÁT Jiří, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.