1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase prvního s posledním se Všestudy protrápily k výhře


Branky


0

Mnohem vyrovnanější výsledek, než byl před zápasem očekáván, se zrodil ve Všestudech. Hostující Vehlovice předvedly výkon na hranici svých možností, bez vstřelené branky ale na bod pomýšlet nemohly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabenou sestavu Vehlovic trestá pouze Podivínský

Velké problémy se sestavou řešili před tímto zápasem fotbalisté Vehlovic, kteří ještě těsně před ním vůbec nevěděli, zda nastoupí. Nakonec se jim ale i s výpomocí veteránů Zpěváka, Václavíka a Nováka podařilo dát dohromady akceschopnou jedenáctku a mohlo se jít do hry. Od začátku zápasu bylo patrné, že každý průnik na útočnou polovinu bude pro hosty velkým svátkem. Hrálo se prakticky výlučně na útočné polovině Všestud, hostující jedenáctka obránců ale domácím útočícím hráčům těsnou obranou komplikovala život, a tak jejich zakončení nebyla přesná. Vynikající výkon předváděl také brankář Brejša, který inkasoval až ve 32. minutě po rohovém kopu, kdy si na míč naskočil Podivínský a hlavou otevřel skóre. 1:0. Víc toho ale domácí v první půli nepředvedli, a tak odcházeli do kabin i přes obrovskou územní převahu jen s jednobrankovým náskokem.

 

Vehlovice dokonce sahají po bodu!

Pokud Všestudy nemohly být se svým výkonem z první půle spokojeny, ještě netušily, co je čeká v poločase druhém. Domácí se totiž zcela přizpůsobili výkonu hostů a pokud se dostávali do šancí, byli zastaveni ofsajdovým postavením. Střely z větší vzdálenosti si zase pohlídal brankář Brejša, a tak se hra začala postupně vyrovnávat - ne že by se Vehlovice začaly dostávat častěji na dostřel branky, ale alespoň se na jejich vlastní branku nevalil jeden útok za druhým. A hosté mohli dokonce ze své jediné šance v zápase vyrovnat! Po přihrávce V. Přády se dostal sám před Lorence Václavík. Domácí brankář po svém zákroku nedokázal udržet míč, v tuto chvíli se ale projevila chybějící zápasová praxe Václavíka, který se na utkáních obvykle vyskytuje převážně v roli diváka. Míč se mu totiž před prázdnou brankou zamotal pod nohama a neskončil v síti. Všestudy se tak protrápily k výhře 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: To, co se dělo na hřišti, nemělo nic společného s Okresním přeborem a my se omlouváme všem našim fanouškům za předvedený výkon a za fotbal, ze kterého bolí oči. Musíme se připravit na další utkání a na toto co nejdříve zapomenout.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Vítězství domácích je zasloužené, protože byli jasně lepší. Ale při troše štěstí jsme také mohli dát branku a možná by se zrodilo překvapení. Domácí byli první poločas lepší, ale ve druhé půli se hra začala vyrovnávat a po naší jediné šanci jsme tak 5 - 10 minut byli možná lepší než domácí.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - R. Samek [-] , M. Faigl [-] (57. K. Závacký [-] ) , M. Růně [-] , M. Rada [-] , M. Samek [-] - J. Polák [-] , A. Loškoski [-] - F. Janíček [-] , V. Podivínský [-] , M. Bulva [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Procházka [-] , J. Najman [-] , V. Štauber [-] , J. Mašek [-] - I. Přáda [-] , M. Novák [-] - D. Chorvát [-] , P. Zpěvák [-] - V. Přáda [-] , K. Václavík [-]

Počet diváků: 62. Rozhodčí: Tichý Lukáš - PIXA Josef, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.