3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 14:00

25.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Beřkovice udělaly domácí výhrou důležitý krok k záchraně


Branky


0

Veledůležitou výhru si na své konto připsali fotbalisté Dolních Beřkovic. V domácím prostředí se jim totiž podařilo přehrát třetí tým tabulky - Libiš B. Hosté tentokrát nastoupili bez svých největších útočných es.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaňka s Kalhousem dávají domácím vedení

I přes horké počasí vlétly oba celky do zápasu aktivně a snažily se tvořit hru. Úvodní šance na obou stranách ale gól nepřinesly - domácí obrana si s atakem soupeře poradila a střídající Patera (nahradil zraněného R. Kaňku) na druhé straně netrefil míč. Na první gól si tak museli diváci počkat do 23. minuty, kdy se k exekuci přímého kopu kousek za hranicí velkého vápna postavil navrátilec do sestavy J. Kaňka a míč skončil v síti. 1:0. Nutno podotknout, že hostující brankář Škrna mohl míč vytěsnit, míč mu ale skrz prsty propadl do branky a navíc si přivodil zranění prstu, kvůli kterému musel být ošetřen. Následující minuty patřily Libiši B a vyrovnat mohl Eisner, jeho střelu z hranice vápna ale Karda zneškodnil. Ve 35. minutě už to bylo o dvě branky - na centr Kaňky si naběhl Kalhous a hlavou poslal z přední tyče míč do branky. 2:0. V závěru první půle musel hostující brankář Škrna přeci jen střídat a další zajímavé akce už se neurodily.

 

Hosté zlepšují výkon, snižují ale až v závěru

Do druhého poločasu vlétl lépe tým Libiše B, který uzamknul svého soupeře na obranné polovině. Hosté si vypracovali i tři velmi dobré možnosti ke střele, ani jedna ale nevedla k důležitému snížní, a tak udeřilo v 60. minutě na druhé straně. Hostující obrana si nedokázala pohlídat rychlý brejk, na jehož konci stál Žižka a dal Dolním Beřkovicím ještě větší klid do závěru zápasu. 3:0. Tato branka se ukázala jako velmi důležitá, jelikož hosté ještě přidali a vynutili si místy až drtivý tlak. Eisner, Pilař ani Brynda ale své šance neproměnili, a tak se Libiš B dočkala snížení až v 84. minutě zásluhou centru z pravé strany a pohotového zakončení M. Ryšlavého. To bylo ale vše, a tak berou domácí po výhře 3:1 důležité body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Dneska musím klukům za výkon poděkovat. Kromě posledních 20 minut první půlky zápas odmakali a ubojovali. Největší rozdíl od předchozích zápasů byl v proměňování našich šancí a hlavně v bojovnosti. Příští týden jedeme na Vysokou a pokud zopakujeme stejný výkon, tak můžeme i tam uspět.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme odjížděli do Beřkovic s velmi slepenou sestavou uhrát aspoň bod. Musím dnes poděkovat všem dorostencům, kteří nás doplnili - bylo jich pět, z toho dva v základní sestavě a vůbec poprvé nastoupil Hrubý, který hrál od začátku utkání a do vystřídaní to zvládl velmi dobře. Ke konci už jsem věděl, že s výsledkem nic neuděláme, tak jsem dal poprvé šanci Kletečkovi a Čerešňovi, sice jen na chvíli, ale je to pro kluky zkušenost.Z ápas se nám moc nepovedl, jako skoro všechny venkovní utkání, to co si řekneme v kabině, plníme tak na 30 procent a to je velmi málo. Neproměňujeme šance a dostáváme laciné branky.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Minář [-] - P. Aubrecht [-] , T. Mráz [-] , J. Žižka [-] , J. Kaňka [-] , J. Těmín [-] , P. Pavlus [-] , J. Kalhous [-] , J. Chabada [-] , R. Kaňka [-] (4. P. Patera [-] )

TJ Sokol Libiš B
M. Škrna [-] (39. M. Pazdera [-] ) - M. Ryšlavý [-] , M. Novák [-] , O. Eisner [-] , T. Buzek [-] , M. Brynda [-] , R. Pilař [-] , F. Mündl [-] , P. Chorvát [-] , V. Hrubý [-] , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 75. M. Minář .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.