P. Jukl 22.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2015 16:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč - Hlubina


Branky


22. P. Jukl - 68. O. Hyrník , 82. M. Fico
0

Dohrávka 18. kola

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

          V dohrávce na hřišti Staříče, kam přijel vedoucí celek soutěže Hlubina byli domácí od začátku utkání družstvem aktivnějším a do poločasu i lepším. Už ve 3.min. byl zraněn při rohovém kopu domácí hráč P.Malý a jeho sedmiminutové ošetřování využili hosté k přehrávání domácích a brankové příležitosti v 6. min. Po návratu Malého, měli pak více příležitostí domácí a právě zraněný hráč měl dobré šance v 10. a zejména pak v 19.min., ale v obou případech se střelecky neprosadil. Ve 22. min. zahrávali domácí trestný kop za faul na M. Peška, Plichta parádně zatočil míč k vzdálenější tyči a Jukl po vítězném souboji poslal domácí do vedení 1 : 0. Hosté pak potvrzovali proč jsou suverény soutěže a přitlačili domácí k jejich šestnáctce, ale větší šanci si nevytvořili. Naopak šanci měli domácí ve 43.  min., když dobře vykombinovali z domácí obrany, ale finální přihrávka skončila vinou nepozornosti Malého v ofsajdu.

          Druhý poločas zahájili domácí dobře, byli aktivní a nepouštěli hosty do blízkosti domácího brankáře. Od 55. min. však hosté zvýšili pohyb a domácí přestali stíhat v blízkosti své branky.  Po jejich šanci v 63.min., kterou hasil Plichta, přišla v 68.min. další, kdy na pravé straně domácí obrany chyběl Řezáč a hosté srovnali  po kolmici Hyrníkem na 1 : 1. Další průběh utkání byl nervózní i z důvodu nepřesvědčivých verdiktů rozhodčího, který je však rozdával stejným dílem na obě strany. V 82. min. však přišla další rychlá akce  hostů a střela netradičního zakončovatele Fica přes střed domácí obrany z hranice šestnáctky skončila v síti - 1 : 2 pro hosty. I přes šance Řezáče v 88.min., kdy míč olízl levou tyč hostujícího brankáře a Volného v 90.min., kdy jeho tvrdá střela minula branku hostí, skončil zápas vítězstvím hostů.

 

Za domácí tým utkaní hodnotil Josef Volný. „Začátek utkání se našemu týmu vydařil. Škoda, že jsme neproměnili nějakou z dalších šancí. Hlubina poté ukázala, že na špici tabulky není náhodou, ale i tak jsme nebyli daleko od bodu."

 

„Byl to bojovný zápas. Jsme moc rádi, že jsme jej zvládli za tři body. Je to další krok za postupem. Snad naši vítěznou sérii prodloužíme i v dalších zápasech," za hosty uvedl Viktor Olšovský.

 

 



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - R. Řezáč [-] , P. Kocich [-] , P. Jukl [-] , P. Plichta [-] - S. Musálek [-] (60. J. Sluštík [-] ) , M. Pešek [-] , O. Sluštík [-] , P. Malý [-] - J. Urbiš [-] (74. J. Volný [-] )

TJ Unie Hlubina
J. Feik [-] - M. Blokša [-] , J. Holeczy [-] , M. Pavlačka [-] , J. Skýba [-] - J. Schmutz [-] (46. V. Olšovský [-] ) , L. Bartoš [-] (35. J. Cinik [-] ) , M. Fico [-] , O. Hyrník [-] - J. Krčmařík [-] , O. Klíma [-]

Hráči zápasu: P. Plichta , P. Jukl - J. Skýba .
Místo: Staříč, odehráno 14.4.2015.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.