F. Kakai 20. (p.)
M. Cudrák 22.
K. Kocúr 76. (p.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná potvrdila předchozí výhru


Branky


20. F. Kakai (p.) , 22. M. Cudrák , 76. K. Kocúr (p.)
0

Břidličná dokázala jít do vedení z penalty. Své vedení pojistila o chvíli později a pojistila patnáct minut před koncem opět z penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí si vytvořili velký tlak již od začátku utkání,když poprvé zkouší Hlaváče v 8.min.,jenže střela končí nad břevnem. Břidličná hrající aktivněji,se dostává ve 20.min. do pokutového území,kde útočník je stažen k zemi a je nařízen pokutový kop.Domácí proměňují a vedou 1-0!Čeladenští si ještě nestačili pořádně nahrát, ztrácí míč na vlastní polovině u rohového praporku,následuje centr před brankáře,bohužel Jaroš si sráží míč do vlastní sítě 2-0!(22.min).Břidličné se daří rozehrávky a nebýt zákroku Hlaváče v 28.min,který likviduje tvrdou střelu domácích,mohlo se opět měnit skóre.První pořádnou akci hostů ukazuje Šimák,který zkouší střelu po centru Barana,jeho pokus ovšem gólman likviduje.Minutu před poločasem se dostává další z hráčů Břidličné do pokutového území,opět je sražen a hlavní rozhodčí ukazuje na další pokutový kop.Jeho exekutor ovšem střílí nad břevno.

 

Do druhého poločasu se změnili taktické pokyny,ale ani ty nedonesly kýžený kontaktní gól.Domácí bránili dvougólový náskok.Navíc v 66.min.spalují obrovskou šanci,když se po brejku ocitají sami před Hlaváčem,který střelu po zemi chytá.Čeladná zkouší po standartní situaci střelu,která končí vedle spojnice.Čeladenští mají více ze hry,mají míč častěji na kopačkách,bohužel bez žádného efektu.Rozhodčí navíc si uděluje hattrick v pokutových kopech,když píská již třetí a dává tak šanci domácímu týmu na zvýšení skóre.To se v 75.min.daří a tak Čeladná odjíždí bez bodů.

zdroj: http://www.skceladna.cz



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - H. Mensah [-] , D. Jiřičný [-] , M. Kladníček [-] (68. R. Štalmach [-] ) , K. Kocúr [-] (83. M. Minich [-] ) - P. Kučera [-] , R. György [-] , M. Schreier [-] , F. Kakai [-] - M. Cudrák [-] (80. D. Hargaš [-] ) - D. Hoffmann [-]

SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - J. Drevňák [-] , M. Jaroš [-] , V. Čáp [-] (63. J. Strohalm [-] ) , M. Pliska [-] (23. K. Surovec [-] ) - O. Walder [-] , M. Šimák [-] (52. A. Taraba [-] ) , T. Baran [-] - M. Váňa [-] (23. M. Badura [-] ) , J. Padych [-] - M. Váňa [-]

ŽK: 72. M. Schreier - 21. M. Pliska , 44. V. Čáp , 51. O. Walder , 66. A. Taraba , 76. J. Strohalm , 81. K. Surovec .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: LALÍK David - PICMAUS Jiří, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.