6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná si zastřílela


Branky


12. M. Váňa , 22. M. Jaroš , 42. O. Walder , 62. J. Padych , 74. K. Surovec , 90. M. Váňa
0

Čeladná nedala svému soupeři žádnou šanci a domů ho vyprovodila s půltuctem branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čeladná již od začátku dávala najevo, kdo ovládne hřiště. V 10.minutě po kombinaci Váňa-Padych, končí míč mimo branku. Další jejich spolupráce ve 12.minutě, již končí brankou, když Martin Váňa obchází i gólmana a umísťuje k tyčce 1:0. Díky své rychlosti uniká Walder po lajně, centruje do vápna, ale střela Padycha končí mimo bránu. Hosté ve 27.minutě,nastřelují po rohovém kopu břevno. Další šanci mají o dvě minuty později, když po brejku se dostávají až před Hlaváče,ale ten vyráží na roh. Další pěknou akci Váni dokončuje Walder, když po průniku a dorážce ukončuje poločas 2:0.

 

Kombinaci Váňa, Baran zakončuje střelou v 61.minutě Padych a domácí vedou 3:0. Hosté jsou u míče o krok později, čehož využívají domácí a po centru Jaroš hlavou umísťuje za brankářova záda 4:0. Baran vyváží míč v 75. minutě, přenechává ho Padychovi a jeho přihrávku zužitkuje Surovec,který prostřeluje gólmana 5:0. Svou techniku ukazuje Martin Váňa, když v 80.minutě, střílí jeho snahu zastavuje břevno i tyč. Ovšem při dalším pokusu již uspěl a přisuje si v 90. minutě, druhou branku a ukončuje utkání za stavu 6:0.

 

zdroj:  http://www.skceladna.cz



Ohlasy k zápasu



FK Slavia Orlová - Lutyně
Milan Procházka (trenér, karvinsky.denik.cz): Totální mizérie. Na lavičce jsem se až styděl.Utekl nám začátek, inkasovali jsme, ale paradoxně jsme tam měli šanci, kdy Novotný běžel sám na bránu. Jenže domácí byli opravdu lepší, pořád nás tlačili a přišlo mi, že jsme to následně nezvládli ani mentálně. Bohužel ani ten čestný gól nám nebyl souzen. Vůbec nám to tady nesedlo. Jsme zvláštní tým. Jeden týden soupeře přejedeme, další týden schytáme debakl. Teď se musíme soustředit na Vendryni, to je pro nás klíčový zápas jara.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - A. Taraba [-] (81. J. Strohalm [-] ) , M. Pliska [-] (64. M. Badura [-] ) , M. Jaroš [-] , V. Čáp [-] - M. Šimák [-] (71. K. Surovec [-] ) , M. Váňa [-] , M. Váňa [-] - J. Padych [-] , O. Walder [-] , V. Řehák [-] (59. T. Baran [-] ) -

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] , T. Botur [-] , T. Herák [-] (67. J. Pristáš [-] ) , J. Kolenko [-] , J. Kopel [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] (47. R. Schimke [-] ) , R. Novotný [-] , O. Matušík [-] , M. Jakubov [-]

ŽK: 22. M. Šimák , 71. J. Padych - 4. T. Věčorek , 45. J. Kolenko , 63. O. Matušík . ČK: 31. T. Botur .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - POTIOREK Aleš, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.