1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bohdalova veze tři body z Losenice


Branky


0

Důležité body si připsal Bohdalov B v zápase dvou celků z dolní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vstřelil branku do šatny

Za v podstatě zimních podmínek se hrálo dnešní utkání na velmi těžkém terénu. Především polovina blíže ke škole byla po pár minutách jak po náletu Luftwaffe. Na kvalitě fotbalu to bylo znát, hrálo se od vápna k vápnu s občasnými zakončeními na obou stranách. Domácí měli přeci jen více ze hry, ale hostující obrana posílená o velezkušeného stopera Zdeňka Novotného v poklidu odvracela útočné výpady domácích. Až na konci poločasu se domácí dostali do jasné šance, ale Králíček trefil pouze tyč. Hned vzápětí šli hosté do vedení. Neuman napřáhl za vápnem k tvrdé střele, která však mířila pouze doprostřed branky, ale Kasal ji nedokázal udržet a dobíhající Vytlačil ve spolupráci s domácím obráncem dostal míč do sítě. Do tepla se tak šlo za vedení Bohdalova.

Bohdalov nakonec uhájil jednobrankové vítězství

Druhý poločas začali lépe hosté, dobře kombinovali a přehrávali domácí tým. Dočkali se tak dalšího gólu, Fabík poslal ostrý přízemní centr do malého vápna, domácí obránce chtěl míč z první odehrát, ale špatně ho trefil a Kasal už nedokázal zabránit jeho cestě do branky. Hosté s větrem v zádech hráli i nadále pohledný fotbal, ale šance zůstaly nevyužity. Tu největší měl střídající Panák, Kasal ho však skvěle vychytal a z protiútoku domácí snížili. Taktéž právě střídající Augustin zůstal sám na středu vápna, tvrdě vystřelil, brankář Velín si na míč výrazně sáhl, ale ten doskákal k tyči do branky. V 70. minutě začalo sněžit, což zřejmě oslepilo hlavního rohodčího, který nepochopitelně přestal pískat na obě strany dohrávané souboje, takže stouplo napětí mezi hráči a fotbal šel stranou. Domácí si ale vytvořili tlak, do žádné šance se však už nedostali. Bohdalovská rezerva tak vyhrála na podzim poprvé venku a přezimuje na 8. místě tabulky, domácí obsadí po dohrávce Bohdalec - Věchnov 11. nebo 12. místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Konec podzimu nás nezastihl ve formě. Chyběla tomu lehkost. Předtím jsme taky nedělali body, ale hráli jsme dobrý fotbal. Nezbývá než přes zimu dobře potrénovat a připravit se na jaro.

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Těžké utkání na těžkém terénu. Jsem rád, že jsem si to rozbité vápno užil už v prvním poločase, vzadu to bylo v o poznání lepším stavu. Utkání jsme zvládli a v poklidu ho dovedli do vítězného konce. Sudí to sice v závěru přestal zvládat na obě strany, tak se to trochu vyhrotilo, ale po zápase už panovaly u obou týmů úsměvy a chladné hlavy. Smekám před všemi na hřišti, že zápas za takto těžkých podmínek zvládli. Přeji všem týmům klidnou zimní pauzu a na jaře hodně branek a bodů.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - P. Mach [-] , M. Mokrý [-] , P. Neubauer [-] , J. Augustin [-] - Z. Pospíchal [-] (58. D. Baránek [-] ) , R. Kasal [-] (73. M. Fišar [-] ) , D. Králíček [-] , T. Neubauer [-] (60. O. Augustin [-] ) - J. Ptáček [-] (46. J. Grodl [-] ) , P. Kamarád [-] (71. R. Pátek [-] )

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] - B. Křesťan [-] - J. Vytlačil [-] , J. Šustr [-] (56. A. Panák [-] ) , P. Fabík [-] , V. Pokorný [-] , L. Novotný [-] , P. Neuman [-] , Z. Novotný [-] , F. Lán [-]

ŽK: 6. P. Neuman , 86. B. Křesťan , 89. R. Velín . ČK: 81. P. Neuman .
Hráči zápasu: B. Křesťan .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - PÁTEK Tomáš (N), INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.