EXPERT TIP - 13.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 11.11.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Vladislav Mitáš

Narodil jsem se v Ujčově, je mi 32 let. K fotbalu mě přivedl můj otec, který také aktivně hrával za Ujčov. Mé první fotbalové krůčky byly spojeny se Štěpánovem nad Svratkou kde jsem se v týmu potkal s naším trenérem O. Jančíkem  (on si to možná ani nepamatuje - smích). Poté jsem přestoupil do SK Pernštejn Nedvědice, která se spojila později s FC  Doubravník, kde jsme hráli krajskou soutěž v žákovské kategorii. Z Doubravníku jsem přestoupil do Zbrojovky Brno, kde jsem hrál dorostenecké ligové soutěže a strávil jsem zde 3 roky. Poslední rok v Brně jsem ovšem příliš nenastupoval a z toho důvodu jsem zamířil zpět do FC Doubravník, kde jsme kopali 1A třídu. Hned v prvním roce se nám podařilo postoupit do KP Vysočina později do KP Jihomoravského kraje. V roce 2006 to s doubravnickým fotbalem vypadalo velmi špatně a z toho důvodu jsem zamířil do SK Bystřice nad Pernštejnem, kde jsem po několika druhých místech v KP Vysočina podařilo postoupili do Moravskoslezlké divize D. Před rokem jsem se rozhodl s časových důvodů Bystřici opustit a zbytek fotbalové kariery dohrát v rodném Ujčově, kde se potkám v jednom týmu s bratrem a dvěma bratranci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 90 - 10 - 0 %
Komentář experta:

Měřin doma ještě doposud nezaváhal a předpokládám, že tomu bude i v zápase s Jimramovem. Hosté budou navíc oslabeni o stopera (Bojdu), který viděl v minulém kole "redko".

Tip experta: 1 78 - 16 - 6 %
Komentář experta:

Vypadá to, že Věchnov se konečně výsledkově chytil, navíc to je jejich poslední zápas v sezoně, ve které se budou chtít rozloučit s domácími fanoušky výhrou. Domácí nečeká nic jednoduchého, ale věřím, že pokud pohlídají rychlonohého útočníka hostí Sklenáře tak budou po utkání šťastnějším týmem.

Tip experta: 1 97 - 0 - 3 %
Komentář experta:

Polnička venku ještě letos nezískala ani bod a předpokládám, že ho nezíská ani ve Strážku. Jasná jednička.

Tip experta: 2 28 - 22 - 50 %
Komentář experta:

Domácím se teď celkem výsledkově daří. Budeme muset vycházet ze zajištěné obrany, protože domácí jsou hodně silní dopředu, dávají hodně branek, ale naopak v defenzivě mají mezery, které doufám potrestáme. Vzhledem k malému hřišti v Rožné to bude určitě bojovné utkání, ve kterém neprohrajeme.

Tip experta: 0 60 - 34 - 6 %
Komentář experta:

Souboj sousedů v tabulce, který mají stejný počet bodů. Tipuji remízu.

Tip experta: 0 68 - 16 - 16 %
Komentář experta:

Vír v minulém kole u nás nehrál vůbec špatně. Pohledec je pro mě největším překvapením soutěže. Můj kamarád Milan Hájek z Pohledce byl soupeře z Víru "mapovat" v minulém utkání v Ujčově a věřím, že Pohledec si odveze bod.

Tip experta: 0 87 - 10 - 3 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tipování. Hamry v domácím prostředí moc neprohrávají. Březí je ovšem nepříjemný a houževnatý soupeř, který nedá domácím nic zadarmo. Pro hosty je to také poslední zápas v sezoně a proto tipuji remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Milan Neugebauer 4
2. Petr Munduch 4
3. Petr Bajer 4
4. Barbora Štikarová 4
5. Pavel Mitáš 4
6. Zdeněk Horák 4
7. Pavel Bartoněk 4
8. Pavel Vondruška 4
9. Jan Preisler 4
10. Ladislav Trdy 4
11. Ondra Černý 3
12. Oskar Jančík 3
13. Milan Baroš 3
14. Venca Likeš 3
15. Jiří Jetmar 3
16. Nikola Smolíková 3
17. Tomas Brazda 3
18. Michal Matuska 3
19. Miloš Svoboda 3
20. Karel Řehoř 3
21. Jakub Bělehrad 3
22. Miroslav Litochleb 3
23. Ondřej Kroupa 2
24. Milan Klíma 2
25. Martin Homola 2
26. Roman Velín 2
27. Jan Tleskač 2
28. Jakub Večeřa 2
29. Zlatan Ibrahimovič 1
30. Pavel Bureš 1
31. Josef Cimbálník 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.