K. Loula 42. (p.)
K. Loula 55.
K. Loula 61.
3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kryštof Loula zazářil hattrickem, jenomže Pustověty zase mají Radka Truksu


Branky


42. K. Loula (p.) , 55. K. Loula , 61. K. Loula - 5. M. Elmerich , 9. R. Truksa , 31. R. Truksa , 86. R. Truksa
0

Zápas Chrášťan s Pustověty se změnil v duel dvou střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké vedení hostů hned od začátku

Hosté hned od začátku převzali kontrolu nad hrou a vytvářeli si šance. Netrvalo dlouho a hned v 5' se hosté prosadili. Po krásné individuální akci dvou hráčů - Truksy a Elmericha - se nakonec prosadil druhý jmenovaný, když zakončoval do prázdné brány - 0:1. Hned o 4 minuty později hosté udeřili znovu. Po rohovém kopu, který byl zahráván přímo do brány, nakonec doklepl míč do branky hostující Truksa - 0:2.

 

Po druhé brance se hra trochu uklidnila a fanoušci měli klid. Ale pouze do 31', kdy se dostal do samostatné individuální akce Kameník a poslal hosty do vedení - 0:3. Zápas se zdál být téměř rozhodnutý, ale domácí dostali možnost pokutového kopu ve 42', po hře rukou ve vápně od hostujícího obránce. Po dvou neproměněných penaltách se Chrášťaňští konečně dočkali branky, Loula se z puntíku nemýlil - 1:3.

Návrat Chrášťaň se smutným koncem

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako úplně nový tým. Hráli aktivněji, vytvářeli si šance a nepouštěli hosty do hry. V 55' se po individuální akci prosadil opět Loula střelou na zadní tyč - 2:3. O 5 minut později se do šance dostal Králička, ale jeho střela skončila pouze na břevně. Z následné akce, kdy Hanzl sebral balon na pravé straně, zatáhl do vápna a vracel Loulovi proti noze, se už domácí mohli radovat, Loula dokončil čistý hattrick a vyrovnal zápas - 3:3.

 

Do konce zápasu měli rozhodně více šancí domácí, avšak i hosté se dostávali do šancí. Zápas se rozhodl těsně před koncem a opět ze standartky. Hosté zahrávali 2 rohy za sebou a z druhého se nakonec radovali. Hostující Truksa se stejně jako při svém prvním gólu dostal k dorážce a strhnul tak vedení na stranu hostů v 86' - 3:4.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - L. Kozák [-] , J. Šutera [-] , P. Králička [-] , K. Loula [-] , F. Lauber [-] , F. Sladkovský [-] (81. M. Prepletený [-] ) , D. Dvořák [-] , L. Hanzl [-] , V. Erben [-] , Z. Hubáček [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Matějovský [-] - P. Matějovský [-] , P. Hovorka [-] , M. Elmerich [-] , V. Bičovský [-] (58. M. Beneš [-] ) , S. Hůla [-] (46. L. Bureš [-] ) , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , M. Kameník [-] , M. Sharankevych [-] , D. Šnobl [-]

ŽK: 6. Z. Hubáček , 31. K. Loula , 81. V. Erben , 90. J. Šutera - 32. D. Šnobl , 78. M. Šimon .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - GREGOR Roman (N), STRAKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.