3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 10:30

21.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová dala proti Přešticím zapomenout na fotbalovou šeď z Plzně


Branky


11. D. Vaněček (p.) , 36. D. Martinec , 57. D. Vaněček - 69. P. Bešta
35

Březová před týdnem dokázala vydolovat po bezbrankové remíze dva body v Plzni, na které se snažila navázat v domácím prostředí proti o záchranu bojujícím Přešticím. Svěřenci Petra Peterky tentokrát podali mnohem lepší výkon a po výhře 3:1 dokráčeli před svými fanoušky pro zasloužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přeštice se prezentovaly během zápasu velice bojovným stylem hry, který je týmům bojujícím o záchranu vlastní. Hosté bojovali o každý centimetr a každý míč, přesto se proti herně lepším fotbalistům Březové nevyvarovali dvou chyb a během prvního poločasu inkasovali dvě branky, o které se postarali David Vaněček, který již v jedenácté minutě utkání proměnil pokutový kop, a Dan Martinec, jenž skóroval ze hry deset minut před přestávkou a poslal domácí do dvoubrankového vedení.

 

Ve druhém poločase Přeštice vzhledem k vývoji utkání zvýšily obrátky a začaly se tlačit více směrem kupředu. Byli to ovšem domácí, kteří i po přestávce udeřili jako první. David Vaněček po necelé hodině hry poslal Březovou svým druhým gólem v utkání do tříbrankového vedení a hosté už pouze korigovali skóre, když se 21 minut před koncem prosadil přeštický útočník Pavel Bešta a střelil čestný gól.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka (trenér): „Hráli jsme se soupeřem ze spodní části tabulky a chtěli domácí utkání zvládnout ve vítězství. Soupeř byl houževnatý a žádný míč nenechal zadarmo. Nám vyšel lépe první poločas, kdy jsme vstřelili dvě branky. Soupeř se dostal více do hry v druhé polovině utkání, ale našim hráčům se však podařila vstřelit třetí branka a až na jedno zaváhání jsme si podrželi vítězství potřebné k udržení soutěže.“




Sestavy


FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - J. Šaloun [-] , D. Peterka [-] (63. M. Burkyt [-] ) , V. Neudert [-] , P. Neumann [-] (46. D. Horvát [-] ) - J. Kašpar [-] , P. Horváth [-] (23. P. Peterka [-] ) , D. Martinec [-] , R. Domin [-] , T. Bereczký [-] (63. J. Šellong [-] ) - D. Vaněček [-] -

FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - P. Bešta [-] , Z. Sýkora [-] (61. V. Fiala [-] ) , M. Ansuma [-] (61. J. Přibáň [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] , J. Möglich [-] , M. Zdeněk [-] , V. Lecjaks [-] , J. Milota [-] , J. Duchek [-]

ŽK: 15. T. Bereczký - 23. V. Lecjaks .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Nedvěd Vít - PLZÁK Daniel, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Přeštice vstaly z mrtvých a začínají zázračně vyhrávat. V Březové ale nebudou mít nárok. Domácí hrají doma dobrý fotbal. Ze standardní situace se trefí Pavel Horváth.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích