Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč dostal v Mostech bůra - FOTO


Branky


2

K těžkému utkání zajížděl tým Staříče do Mostů u Jablunkova. Druhý celek tabulky měl situaci ulehčenu tím, že hostům chybělo hned několik hráčů základní sestavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 po sedmi minutách

Co k tomu říci. Sotva se hosté poprvé dotkli míče, tak jej ztratili a hned ve druhé minutě se dostal do souboje domácí Lýsek, jenž atakoval staříčského stopera Michnu, který v souboji přišel o míč a Lýsek tak ve 2. minutě otevřel skóre 1:0. O tři minuty později rozehrávali hráči Staříče volný přímý kop z pravé strany. Odvrácený centr se dostal na polovinu hřiště, kde jej zabalil domácí kapitán Kolář a zvýšil tak na 2:0. 

Start z říše snů pro domácí pokračoval v 7.minutě kdy chyboval brankář Smetana, kterého chytře přeloboval opět Kolář 3:0. Tato studená sprcha pro hosty dodala domácím naprostý klid do zbytku utkání. Domácí zvolnili tempo a Staříč se začal dostávat do šancí. Jednu z největších šancí na korekci skóre v první půli měl na svědomí Trčka, avšak svou střelou orazítkoval břevno. Stejná branková konstrukce zachránila domácí před inkasováním i o chvíli později kdy se k hlavičce po rohovém kopu dostal Hradil. O pár chvil později proletěl míč bez povšimnutí celým vápnem domácího brankáře Marszalka. Poločasový stav tak určilo prvních 7 minut utkání.

Kolář završil hattrick

První šanci v druhém poločase si vypracovali hosté, a to když Hradil vybídl k úniku na bránu Trčku, ten ale ve stoprocentní šanci selhal. Domácí se uchýlili k dlouhým nakopávaným míčů, což přineslo ovoce až v závěru utkání kdy se v 82. minutě prosadil po závaru střelou na zadní tyč opět Kolář a završil tak hattrick 4:0. To však nebylo všechno a pověstného bůra dal hostím střídající Kufa, který tak v 86.minutě uzavřel gólový účet na 5:0.



Ohlasy k zápasu



FK Staříč
Jiří Baran (předseda): Dostali jsme lekci v proměňování šancí. Za svou předvedenou hru se, ale nemusíme stydět. Utkání nedohrál P. Kocich pro zranění, další zranění si odvezl domů L. Volný.



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
M. Marszalek [-] - P. Kolář [-] , I. Lýsek [-] , P. Šafařík [-] (55. D. Kufa [-] ) , O. Jochymek [-] (78. J. Malyjurek [-] ) , M. Turek [-] (52. L. Lukosz [-] ) , F. Turek [-] (66. D. Fuják [-] ) , J. Bažant [-] , J. Walek [-] (57. P. Czepczor [-] ) , M. Szotkowski [-] , J. Kajzar [-]

FK Staříč
L. Smetana [-] - K. Trčka [-] , J. Morys [-] , P. Kocich [-] (56. P. Růžička [-] ) , M. Jurek [-] , J. Hradil [-] (66. D. Fišer [-] ) , M. Pešek [-] , L. Volný [-] , J. Vandas [-] , Z. Říha [-] (46. J. Plachta [-] ) , J. Michna [-]

ŽK: 47. P. Kolář - 27. M. Pešek , 51. P. Kocich , 87. J. Vandas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KARCH Otakar - NITRA Jakub, MALINOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů