FK Chlebovice 1963 - TJ Beskyd Bukovec


Branky


9

Domácí brankář skvělým výkonem odmítl vyšší prohru Chlebvovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Bukovce nastoupili v pozměněné sestavě k dalšímu utkání, tentokrat na hřišti Chlebovic. V zápase dostali prostor hráči, kteří dosud toho moc neodehráli. Bukpvec si vypracoval spoustu šanci. Dlouho však nemohli překonat výborně chytajiciho brankáře, kterého postupně rozchytali. V první půli nedali postupně asi 6 šancí a domácí zahrozili asi jednou.

Ve druhé půli hosté nadále pokračovali ve snaze o aktivní hru, ale žádný kolotoč se nekonal. Naštěstí pro bukovecké J. Krenželok dokázal povedenou střelou překonat brankáře a tak se zdálo ze se to rozjede. Jenže ani tento gól nepomohl k dalším brankám a Bukovec další šance zahazoval. Protože ani domácí Chlebovice své příležitosti nevyužili brali tři body hosté z Bukovce.



Ohlasy k zápasu


Díky gólmanovi to dnes skončilo pouze 0:1. Soupeř byl fotbalovější, takže zasloužená výhra. Měli jsme nějaké šance, ale ne takové, jako Bukovec. Možná hostům dělalo problémy naše velké hřiště. Vzhledem ke kvalitě soupeře jsme zahráli dobře, naše hra se zvedá a myslím, že bychom mohli něco už konečně uhrát. Máme teď Milíkov, tam si trochu myslíme na nějaký ten bod, ale uvidíme
TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok, hráč: Během zápasu jsme si sice vytvoril dost šanci ale spousty jsme nepromenili. Byli jsme lepším týmem.Domaci těžili hlavně z našich chyb. Naštěstí jsme jednu proměnili a potvrdili roli favorita. Ikdyz se výhra nerodila podle našich představ. H. Huska zahrozil povedenou střelou v první půli. Poté ještě dvakrát měli možnost domácí dat branku. Ale my jsme měli asi 13 velmi dobrých synci ale nedali jsme.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PODAŘIL Michal - TUROŇ Lukáš, CHREN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Petr Čmiel
Tip experta: výhra hostů

Bukovec by měl vyhrát

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza