1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písecká přesilovka bez vítězné tečky


Branky


9

Bod pro Mosty s cenou zlata

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v Písku byli svědkem ne příliš pohledného duelu bez vážnějších brankových příležitostí. V nastaveném čase se stihl prosadit Tomáš Nieslanik, který dorazil střelu vyraženou domácím brankářem Tomášem Czernekem. 

Po začátku druhé půle se zdálo, že vstřelená branka mostecké borce nabudila a v úvodních desti minutách měli více ze hry. V 57. minutě se ale po kombinaci domácích do prázdné branky trefil Tomáš Pyszko. V 65. minutě se pak vykartoval úspěšný hostující střelec Nieslanik. Mostecký trenér Szalur přeskupil řady a stáhnul kapitána Pavla Koláře do obrany ve snaze uhájit výsledek. Od této chvíle však jasně diktovali tempo hry domácí. Písečtí však nakonec svou početní výhodu i přes velké množství šancí nevyužili k dokončení obratu a museli se tedy smířit s bodem za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Marek Kapsia, trenér: Jak řekl trenér Szlaur: zlatý bod pro hosty. Zase jsme doplatili na neproměnňování šancí. Hosté hráli v 10 od 65 minuty a my jsme nedali, co jmse mohli. Stále se nemůžeme prosadit, dáváme málo branek. Neskutečně nás trápil mostecký brankář Kotek. U nás snesl kritérium kvality dnes snad Dominik Galia. Dobře pokryl hrotové hráče soupeře.

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Przemysl Szlaur, trenér: Pro nás dnes zlatý bod. Byli jsme lepší v prvních patnácti minutách druhé půle, kdy jsme byli nabuzení po naší vedoucí brance ze závěru prvního poločasu. Pak jsme ale přišli o vyloučeného Tomáše Nieslanika a v deseti lidech už to bylo těžké. To už byl Písek jasně lepší, takže konečná remíza je pro nás víc než přijatelná.



Sestavy


Fotbal Písek
T. Czernek [-] - J. Ligocki [-] , T. Pyszko [-] , F. Turoň [-] , D. Galia [-] , D. Kluz [-] , D. Michalík [-] , A. Mariňak [-] , M. Świerczek [-] , S. Michalik [-] , R. Bojko [-]

TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - A. Puczok [-] , P. Kolář [-] , M. Bednár [-] , P. Zbončák [-] , T. Nieslaník [-] , M. Pospěch [-] , D. Frola [-] , O. Szotkowski [-] , M. Turek [-] , P. Šafařík [-]

ŽK: 92. D. Galia - 36. T. Nieslaník . ČK: 65. T. Nieslaník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Vít - MALINOVSKÝ Jiří, BERNÁT Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Petr Čmiel
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza