2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun otočil zápas s Přešticemi v posledních minutách


Branky


34

Postupivší celek z Ondrášovka KP přivítal na svém hřišti Přeštice. Domácí před zápasem neměli na svém kontě jediný bod a v tomto utkání to dlouho vypadalo, že bez něj budou i nadále. Ještě minutu před koncem Přeštice vedly, vedení ale neudržely a v základní hrací době dokonce prohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr jako ze snu

První poločas nabídl jedinou branku a to ze strany hostí, když chybu domácího celku potrestal Kristl - 0:1. Hosté měli i další příležitosti, v jedné takové čelil úspěšně Šebek samostatnému nájezdu, a tak svítil na hostujícím ukazateli skóre jeden gól. Přeštice si dokázaly udržet vedení jen do 89. min. Beroun postupem času vsadil vše na jednu kartu a v předposlední minutě se trefil Markvart krásnou střelou - 1:1.

 

Bod z venku není málo, navíc když nebylo daleko k penaltám. To by ale nesměla nastat situace v 93. min. a rohový kop Riga. Levý obránce posadil míč na hlavu střídajícímu Soukupovi a ten poslal svůj tým do varu - 2:1. Beroun tak bere premiérové body a odlepil se od dna tabulky.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek, vedoucí: "Ve velmi dobrém a vyrovnaném utkání jsme po vlastní chybě prohrávali. Druhý poločas jsme vrhli všechny síly do útoku a odměnou nám byla vyrovnávací branka minutu před koncem. Když už to vypadalo, že zápas půjde do penalt, tak se v 93. min. trefil po rohu Soukup a vypukla velikánská radost. Beroun mohl začít slavit první vítězství v divizi."




Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Štrougal [-] , T. Lhotka [-] (75. D. Soukup [-] ) , L. Sklenář [-] (70. D. Poslední [-] ) , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , L. Markvart [-] , M. Pelikán [-] , J. Král [-] (46. M. Krčma [-] ) , J. Krůta [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - M. Růžička [-] , L. Mudra [-] , T. Skála [-] , T. Kristl [-] , I. Blahoudek [-] (76. S. Staněk [-] ) , M. Strejček [-] (64. P. Bešta [-] ) , M. Zdeněk [-] (85. J. Bešta [-] ) , J. Kulhánek [-] (84. J. Milota [-] ) , V. Lecjaks [-] , J. Duchek [-]

ŽK: 51. T. Lhotka , 66. T. Ježek , 72. D. Rigo , 84. L. Markvart - 59. M. Strejček , 66. P. Bešta , 68. J. Duchek , 90. T. Skála .
Hráči zápasu: D. Rigo .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Tupý Petr - VRCHOTA Jaroslav, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Beroun zatím v soutěži 2x prohrál, myslím že se mu ani teď nepodaří zvítězit.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Přeštice si v tomto kole dojdou pro 3 body. Prosadí se Tomáš Skála.