3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov potvrdil roli favorita a Rakovník odjížděl s prázdnou


Branky


34

Tachov patří jistě k favoritům soutěže, čemuž odpovídá i postavení v tabulce. To, že bude pro každého těžkým soupeřem potvrdil nejen nyní proti rakovnickému SK. To zvládlo jít do vedení, ale vyrovnání přišlo ještě v samém závěru poločasu. Druhá půle už patřila domácímu celku, který tak udržel všechny body na své půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov gólem do šatny srovnal

Od prvních minut měl Tachov územní převahu a diktoval tempo hry. V úvodní půl hodině si domácí vypracovali dvě velmi slibné šance, ale obě dvě lapil pohotový Hejcman. V momentě, kdy sílil tlak domácích, přišla nejlepší odpověď ze strany Rakovnických. Ve 43. min. si Schwendt zaběhl za obranu a využil přesného pasu Borkovce a podél vyběhnuvšího brankáře Houdka poslal míč do sítě - 0:1.

 

Když se obě dvě mužstva připravovala na odchod do kabin, tak přišel přímý volný kop z půlky hřiště pro domácí. Dlouhý pas do rakovnického vápna přinesl velké zmatky a důrazný Blažek využil zaváhání v obraně Rakovníka - 1:1.

Střídající Čížek opět v hlavní roli

Na začátku druhé půle přišla obrovská šance Rakovníka. Červený se proháčkoval mezi dvojicí protihráčů a poslal míč do ideální pozice pro Sklenku, který bohužel pro Rakovnické netrefil branku. V 63. min. domácí zahrávali rohový kop a jeden z nejmenších hráčů na hřišti Čížek se dokázal prosadit skrz bránění rakovnické obrany a pohodlně skóroval - 2:1. Čížek v tu dobu byl na hřišti pouhých pár minut.

 

Definitivní hřebík do rakovnické rakve přišel v 71. min. po pohledné a rychlé akci, kdy skóroval Kůžel - 3:1. Ve zbytku utkání si domácí tým zkušeně svoji výhru pohlídal a Rakovnické do žádné šance nepustil. Ti tak odjížděli s prázdnou, domácí zaslouženě brali tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jan Matas, hrající trenér: "Utkání hodnotím z naší strany jako velice povedené jak z hlediska herního projevu, tak i výsledkově. První poločas byl o dobývání rakovnické brány. Opět jsme měli celkem dost brankových příležitostí, ale bohužel jsme stříleli mimo branku nebo nás vychytal gólman Hejcman. Rakovník nám ke konci prvního poločasu dvakrát utekl a podařilo se mu jeden gól vsítit. Naštěstí jsme do poločasu srovnali díky Kubovi Blažkovi a druhá půle byla takřka v naší režii. Opět nám pomohl střídající Čížek, který ihned po vstupu na hřiště potvrdil, že na góly má čich. Poté přidal pojišťovací gól David Kůžel. Z naší strany jsme předváděli hezký kombinační fotbal, jen škoda, že nedáváme góly mnohem dříve."

SK Rakovník
Marek Tvrz, vedoucí týmu: "Věděli jsme, že nás v Tachově čeká velmi těžké utkání. To se od prvních minut také potvrdilo. Domácí měli tlak a držel nás brankář Hejcman. Když jsme vstřelili těsně před poločasem vedoucí branku z brejku, tak jsem věřil, že nás to polije živou vodou a druhý poločas bude jiný. Bohužel přišel klíčový moment utkání, kdy domácí do poločasu bleskově vyrovnali a byli oni politi vodou. V druhém poločase jsme měli velkou šanci na vyrovnaného stavu, ale bohužel jsme se neprosadili a domácí následně z rohového kopu rozhodli. Nutno podotknout, že vítězství domácího týmu je zasloužené."



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] (76. R. Skopový [-] ) , L. Tušl [-] (61. L. Čížek [-] ) , J. Blažek [-] , D. Kůžel [-] (80. M. Skopový [-] ) , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] (87. M. Vaďura [-] ) , M. Ruda [-] , J. Matas [-]

SK Rakovník
D. Hejcman [-] - J. Sklenka [-] , P. Duchoň [-] , Z. Schwendt [-] , P. Besta [-] , P. Borkovec [-] (78. Š. Spal [-] ) , P. Tvrz [-] (83. Z. Vukliševič [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Krupička [-] (52. R. Hamouz [-] )

ŽK: 42. Z. Schwendt , 90. J. Sklenka .
Hráči zápasu: L. Čížek , J. Blažek - P. Besta .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Aubrecht Jan - JATI David, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Rakovník si po vyrovnaném utkání nakonec odveze všechny 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích